Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Vernieuwde website FNRS
> Promoot uw organisatie
spacer spacer
Website in vernieuwd jasje
3 juli 2015

Onze website is vernieuwd. En staat alweer enige dagen online. Uiteraard zijn we blij met het eindresultaat!


Vernieuwde navigatie en structuur
De site heeft een nieuwe indeling die beter past bij onze organisatie van nu. De website heeft niet alleen een vernieuwd ontwerp, maar heeft voor u een eenvoudiger navigatie en verbeterde toegang tot al onze producten en diensten.

Continue in beweging
Net als onze branche, is de site continue aan verandering onderhevig. De komende periode blijven we werken aan nieuwe items en het vernieuwen van de inhoud. Mocht u tips, op- of aanmerkingen hebben, dan horen we het uiteraard graag. 

Functionaliteiten voor u
FNRS promoot graag de acties en activiteiten van u als ondernemer. Daarom vindt u onderaan in deze mail alle functionaliteiten waar u via de website gebruik van kunt maken.


Bekijk nu de site
Om te vieren dat de vernieuwde site live staat, geven we twee kaarten t.w.v. 75 euro voor 'Kijkje in de keuken', de actie loopt tot 3 juli. 
We zijn heel benieuwd wat u van onze vernieuwde website vindt! 


more
spacer
spacer
spacer
24 juni 2015

De FNRS biedt u de mogelijkheid als ondernemer een bedrijfspagina aan te maken op de FNRS Website, zodat ruiters die op zoek zijn naar een manege op uw pagina terecht komen. Op uw bedrijfspagina kunt u op een eenvoudige manier precies aangeven wat u als ondernemer de ruiter heeft te bieden.

spacer
spacer
spacer
24 juni 2015

U organiseert allerlei activiteiten op uw bedrijf. Natuurlijk wilt u uw ruiters, belangstellenden en  toekomstige ruiters laten weten welke evenementen u organiseert. Zet uw evenementen op uw bedrijfspagina op de FNRS Website.

spacer
spacer
spacer
24 juni 2015

De FNRS Banenmarkt geeft u inzicht in personeel dat zich aanbiedt en vacatures op de diverse bedrijven. Zoekt u als ondernemer personeel? Dan kunt u uw vacature(s) op de FNRS Banenmarkt plaatsen en beheren.

spacer
spacer
spacer
24 juni 2015

Uw ruitervakanties promoten op uw eigen bedrijfspagina op de FNRS Website. Veel ruiters zoeken elders in het land de mogelijkheid om een ruitervakantie door te brengen in een ander gebied dan waar ze normaal rijden. Lekker aan zee of juist in de bossen.

spacer
spacer
Kijkje in de keuken 2015
10
SEPTEMBER
event more
Handige links
Blijf ook op de hoogte via
Ga direct naar
Onze partners

Mijn Video

U moet Adobe Flash installeren om deze inhoud weer te geven.
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS