FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Paardenwelzijn, het is in de afgelopen perioden vaak het gesprek van de dag geweest. Zowel politieke organisaties als ondernemers uiten zich over paardenwelzijn en hebben een beeld over hoe zij dit in de toekomst kunnen controleren. Gezien de actualiteiten rondt dit onderwerp heeft de FNRS besloten om met u over dit onderwerp in gesprek te gaan. Meld u aan voor een van de 4 extra ingelaste regiobijeenkomsten over het onderwerp paardenwelzijn!

spacer
spacer
spacer
   Paardenwelzijn: een veel besproken onderwerp

Paardenwelzijn is een veelbesproken onderwerp. Zowel politieke organisaties als ondernemers uiten zich over dit onderwerp en hebben een beeld over hoe zij welzijn toekomstbestendig kunnen monitoren.

 

De FNRS heeft in de afgelopen maanden verschillende zaken rondom welzijn opgepakt. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om er in de toekomst voor te zorgen dat alle paarden bij FNRS-bedrijven een goed welzijn hebben. Gezien de actualiteit van het onderwerp welzijn wil de FNRS graag met u over dit onderwerp in gesprek te gaan.

 

Om iedereen de kans te geven aanwezig te kunnen zijn wordt in iedere regio een bijeenkomst georganiseerd. Mocht u geen gelegenheid hebben in uw eigen regio te komen, dan bent u ook van harte welkom in een van de andere regio’s!

spacer
   Datum en tijd

Datum: dinsdag 12 juni
Tijd: 10:00 - 12:00 uur, inclusief lunch
Locatie: Klein Oever, Balkbrug

 

Komt een andere dag of locatie u beter uit? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op een van de andere drie regiovergaderingen.

Woensdag 13 juni
PCK-Eersel
Donderdag 14 juni
Manege de Prinsenstad
Donderdag 14 juni

Hippisch Centrum de Delft

Aanmelden
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.