FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Op donderdagavond 26 oktober organiseert de FNRS een exclusieve bijeenkomst voor verenigingen. Tijdens de bijeenkomst krijgt u meer informatie over de FNRS en de voordelen die het collectief lidmaatschap voor uw vereniging met zich mee brengt. Komt u ook?

spacer
spacer
spacer
   Programma

Sinds 1 januari 2016 zijn KNHS-verenigingen met een eigen accommodatie gebruik collectief lid van de Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Dit collectieve lidmaatschap betekent dat uw vereniging gebruik kan maken van de diverse diensten en producten van de FNRS. Denk hierbij aan het gebruik van gestandaardiseerde contracten en overeenkomsten en collectieve voordelen, maar ook de kennis van en het contact met de Ondernemersdesk van de FNRS.

 

Het lidmaatschap is exclusief voor verenigingen met een eigen accommodatie en het lidmaatschap kost uw vereniging niets.

 

Bent u geïnteresseerd in het collectieve lidmaatschap en wilt u hier graag meer over weten? Dan bent u van harte uitgenodigd om naar de bijeenkomst voor verenigingen te komen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer informatie over de FNRS en wat het lidmaatschap voor uw vereniging kan betekenen, bijvoorbeeld op het gebied van de ruiteropleidingen en voor uw accommodatie. Uiteraard heeft u tijdens deze bijeenkomst ook de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

spacer
   Locatie en tijden

Datum en tijd: donderdagavond 26 oktober van 19:30 tot 21:00
Locatie:
De Beek 125, 3850 CA, Ermelo
Kosten: Gratis

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

   Meld u aan!

Heeft deze uitnodiging uw interesse gewekt? U kunt zich hier aanmelden!

Aanmelden
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.