FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Op 7 november organiseert de FNRS de najaarsvergadering voor regio 1. Meers Paardencentrum heeft voor ons een ruimte ter beschikking gesteld, waar we samen met u in gesprek kunnen over de actuele ontwikkelingen bij de FNRS en in de hippische sector. Zien we u daar?

spacer
spacer
spacer
   Programma

Op 7 november organiseert de FNRS de halfjaarlijkse regiovergadering bij Meers Paardencentrum in Nieuw-Vennep. Tijd om bij te praten met collega’s uit de regio, de FNRS én een kijkje te nemen op het FNRS-ruitersportcentrum waar we te gast zijn. Komt u ook?

Tijdens de regiovergadering bespreken we samen met u en collega-ondernemers uit de regio de resultaten van het ledenonderzoek, de stand van zaken van de FNRS en vertellen we over onze plannen voor 2018. Aansluitend zal er meer informatie worden gegeven over de onderwerpen bedrijfsovername en de veranderende privacywetgeving die volgend jaar ingaat.

Na de lunch zal de regiovergadering voortgezet worden door de KNHS. Zij gaan het met u hebben over onder andere buitenrijden en de KNHS-opleidingen. De vergadering wordt rond 14.00 afgesloten.

 


   Andere data

Niet in de gelegenheid om op 7 november naar Nieuw-Vennep te komen? U bent van harte welkom op een van de andere vergaderingen! Aanmelden kan via FNRS.nl/agenda

9 november - Hippisch Centrum Nootdorp, Oudeweg 62, Nootdorp
14 november -  Manege de Buitenwijck, Stuifzandseweg 59a, Stuifzand
16 november - Prinsenbankhoeve, Groenestraat 47, Wijchen

spacer
   Locatie en tijden

Datum: 7 november
Tijd: 10.30 tot 14.00

Locatie: 
Meers Paardencentrum, IJweg 1273, Nieuw-Vennep
De regiovergadering is inclusief koffie en lunch.

Aanmelden
   Ledenonderzoek

Tijdens de regiovergadering willen we graag de resultaten van het Ledenonderzoek met u bespreken. Eind september heeft u een uitnodiging ontvangen om het Ledenonderzoek 2017 in te vullen. We willen u graag aan deze uitnodiging herinneren. Heeft u hem al ingevuld? Als branchevereniging is de FNRS er voor én door haar leden. Daarom zijn wij heel benieuwd naar uw mening over de FNRS en haar producten en dienstenaanbod. Wilt u in de enquête invullen? Dit kost u circa 10 minuten.

De link naar het onderzoek is u per email verstuurd. Geen link ontvangen? Laat het ons weten via ondernemersdesk@fnrs.nl.

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.