FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Op 4 april organiseert de FNRS de voorjaarsvergadering voor regio 1 bij RSC Schoteroog in Haarlem. Tijdens de vergadering gaan we samen met u in gesprek over de actuele ontwikkelingen binnen de FNRS en in de hippische sector. Zien we u daar?

spacer
spacer
spacer
   Programma

De regiobijeenkomst komt er weer aan. Een mooie gelegenheid om collega-ondernemers uit de regio weer eens te zien en te spreken en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de FNRS. Dit voorjaar zullen wij in ieder geval de FNRS-plannen voor 2017 met u delen, waarbij wij natuurlijk ook nog even terugkijken op het afgelopen jaar.
 

Daarnaast gaan wij met u in gesprek over de hippische wereld en de reis van de klant. Het in kaart brengen van klantreis (de customer journey) is een mooie manier om informatie te verzamelen over potentiële klanten en daarmee uw bedrijfspresentatie  te verbeteren. Robert van Almkerk en Haike Blaauw vertellen u meer over deze uit de marketingwereld afkomstige term. Waar baseert een klant zich op bij het kiezen van een product of dienst? Wat willen ze weten en waar halen ze hun informatie vandaan? En hoe kunt u deze keuze beïnvloeden?
 

Tot slot komt Van Dun Advies u bijpraten over de actuele wet- en regelgeving én mogelijkheden en kansen bij het verwijderen van asbestdaken.
 

Kortom: alle redenen om te komen!

 

spacer
   Locatie en tijden

Datum en tijd: 4 april, 10:30 tot 14:30
Locatie: 
RSC Schoteroog, A. Hofmanweg 16A, Haarlem
Kosten: gratis
Opgeven: klik hier


Tijdens de regiovergadering is er uiteraard ook tijd ingepland voor een rondleiding over het bedrijf en een lekkere lunch.

   Andere vergaderingen
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.