FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Met dit weer buiten zou u misschien eerder denken dat het herfst is, maar het zijn echt de voorjaarsvergaderingen die volgende maand alweer plaatsvinden. In april organiseert de FNRS de regiobijeenkomsten door het gehele land. Ditmaal zullen er 5 regiobijeenkomsten zijn, zo is er altijd wel een bij u in de buurt. Zien wij u daar?

spacer
spacer
spacer
   Programma

De regiobijeenkomsten zijn het moment dat de FNRS u bijpraat over de laatste ontwikkelingen binnen de hippische sector. Daarnaast komen er een aantal centrale onderwerpen aan bod waarvan wij het belangrijk vinden dat u op de hoogte bent en waarbij wij ook benieuwd zijn naar uw mening. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om tijdens de lunch gezellig bij te praten met uw collega ondernemers.

 

Ook voor deze regiobijeenkomsten hebben wij weer een agenda opgesteld. De volgende onderwerpen staan op het programma.

Allereerst praten wij u bij over de actualiteiten van de FNRS. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en waar zijn wij momenteel mee bezig? Daarna willen wij u graag bijpraten over zowel de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering als de aanvullende verzekering voor ruiters met een KNHS lidmaatschap. Binnen dit onderwerp hebben de laatste tijd veel ontwikkelingen plaatsgevonden. Wij gaan hier graag met u over in gesprek. Aansluitend willen wij het graag met u hebben over het personeelsbeleid. Hoe behoudt u tevreden personeel en hoe zorgt u ervoor dat u een aantrekkelijke werkgever voor medewerkers bent? En wat kunnen wij als collectief hier mee? Tot slot willen wij graag met u de discussie aangaan over het toekomstbeleid van het kwaliteitsbeleid en het sterrensysteem van de FNRS. Zijn er wijzigingen die de FNRS echt moet doorvoeren bij de sterrenkeuring? Moet de sterrenkeuring misschien komen te vervallen of juist worden versterkt, is het Veiligheidscertificaat misschien voldoende of moet welzijn een prominentere rol krijgen? Kortom wij zijn benieuwd naar uw mening over deze onderwerpen en hoe u de toekomst voor u ziet.

 

We sluiten de bijeenkomst af met een lekkere lunch en de mogelijkheid om met collega ondernemers bij te praten. Voor de geïnteresseerden is er ook nog een rondleiding over het bedrijf waar de vergadering gehouden wordt.

 

 

spacer
   Locatie en tijden

Hieronder vindt u de verschillende bijeenkomsten met bijbehorende locaties. U kunt zich opgeven voor elke regiobijeenkomst. Zonder opgave kunnen wij niet uitgaan van uw komst!


Regiobijeenkomst regio 1
Datum en tijd:
dinsdag 2 april, 10:00 tot 14:00 uur
Locatie:
De Amsterdamse Manege, Nieuwe Kalfjeslaan 25, 1182 AA Amstelveen
Opgeven: klik hier

 

Regiobijeenkomst regio 2
Datum en tijd:
donderdag 4 april, 10:00 tot 14:00 uur
Locatie:
Manege Flemming, Stougjesdijk 83-A, 3273 LM Westmaas
Opgeven: klik hier

 

Regiobijeenkomst regio 3
Datum en tijd:
dinsdag 9 april, 10:00 tot 14:00 uur
Locatie:
Hippisch Centrum Emmen, Ericasestraat 109, 7887 GD Erica
Opgeven: klik hier


Regiobijeenkomst regio Oost
Datum en tijd: 
dinsdag 9 april, 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: PSC Diekshuus
, Ulftseweg 4-A, 7081 AA Gendringen
Opgeven: klik hier


Regiobijeenkomst regio 4
Datum en tijd: 
donderdag 11 april, 10.00 tot 14.00 uur
Locatie: Manege het Keelven, Kuilvenweg 4, 5712 GX Someren

Opgeven: klik hier


Let op: tijdens voorgaande edities begonnen de bijeenkomsten om 10.30 uur, we hebben dit keer de vergaderingen een half uur vervroegd en zullen dus om 10.00 uur beginnen.

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.