FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

praktijkverhalen-pauw.jpeg

spacer

De FNRS ziet dagelijks veel inspirerende casussen voorbij komen en deelt deze praktijkverhalen graag met andere ondernemers én de buitenwereld. Sinds 8 januari doen we dat dan ook op www.fnrs.nl/praktijkverhalen

spacer
spacer
spacer
   Wat houdt het in?

Onder het kopje kennis & inspiratie is het kopje 'Praktijkverhalen' toegevoegd. Hieronder vallen dertien categorieën, waaronder duurzaamheid, opleidingen, financiën en commercie en communicatie.

 

Onder deze categorieën vallen verschillende inspirerende verhalen vanuit de praktijk, denk hierbij aan een goede ervaring van zonnepanelen, een betalingsregeling of een uniek evenement. Oftewel allerlei inspirerende casussen.

 

Op dit moment staan er al 21 inspirerende verhalen online, voldoende stof tot nadenken dus!

> Naar de praktijkverhalen
   Waar bent u trots op?

Bent u ook trots op wat u doet? En wilt u daar meer over vertellen? Vul dan het inschrijfformulier in en dan staat uw praktijkverhaal binnenkort ook online!

> Naar het formulier
spacer
   Club Cavalier

Manege Filip Dros heeft Club Cavalier opgericht en heeft hun praktijkverhaal al gedeeld.

 

Club Cavalier is een club voor jongens die elke zaterdagmiddag op de manege samenkomen om verschillende sporten te beoefenen. Denk hierbij aan luchtbuks schieten, zwemmen in open water, hardlooptraining en als vast onderdeel paardrijden.

 

In de leeftijd 8 tot en met 13 hebben meiden in hun sociale ontwikkeling twee jaar voorsprong op de jongens. Omdat er veel meiden op de manege rondlopen, heerst er een sfeer die voor jongens in die leeftijdscategorie niet fijn is, waardoor zij niet komen of blijven paardrijden. Het bijzondere aan Club Cavalier is dat de clubbijeenkomsten speciaal voor die groep jongens is; boys only!

 

Club Cavalier levert een aanbod voor de jongens op maneges. Met weinig inspanning hebben zij na één jaar vijftien jongens vast rijden en nog twintig jongens op de wachtlijst staan die zich graag bij Club Cavalier willen aansluiten.

 

In het praktijkverhaal wordt Club Cavalier nog verder toegelicht, via de onderstaande knop komt u direct bij het verhaal!

> Lees het hele verhaal
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Tel. 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.