FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Samen staan we sterker. Daarom behartigt de FNRS de belangen van de hippische sector richting andere partijen. Dat doen we onder andere door invloed uit te oefenen op regelgeving op nationaal en Europees niveauOnze position papers over zeven belangrijke onderwerpen geven richting aan onze activiteiten.

spacer
spacer
spacer
   De zeven thema's van de FNRS

De FNRS houdt zich bezig met zeven thema’s op het gebied van belangenbehartiging. De FNRS informeert en ondersteunt u met betrekking tot deze thema’s. Door het duidelijk uitdragen van een gezamenlijk standpunt over deze thema’s zullen we onze doelen eerder bereiken en wordt het ondernemen leuker en eenvoudiger.
 

Veiligheid
Veiligheid is het allerbelangrijkste in de paardensport. Zowel op en rond het paard als op de accommodatie. Daarom heeft de FNRS veiligheid op de eerste, tweede en derde plek staan. We werken nauw samen met de Stichting Veilige Paardensport.
 

Welzijn & gezondheid
Zonder gezonde dieren geen gezonde sector. Welzijn is niet alleen belangrijk voor u als ondernemer, maar ook als signaal naar de consument en politiek. De FNRS ondersteunt diverse welzijns- en gezondheidsprojecten.
 

Financiering
Iedere ondernemer heeft er mee te maken: financiën en de bedrijfsadministratie. De FNRS helpt u alles uit uw onderneming te halen.
 

Sociaaleconomische zaken en fiscaliteit
Onder de noemer sociaaleconomisch vallen veel verschillende zaken. Zo gaat het om volksgezondheid, opleidingsniveau en inkomen, maar ook over de verhouding tussen de maatschappij en de hippische branche en de fiscus.
 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
MVO gaat over een duurzame bedrijfsvoering. De FNRS wil de leden laten inzien wat zij allemaal al doen op dit gebied en stimuleert de ontwikkeling van de sector op maatschappelijk verantwoorde wijze. 

Omgevingsbeleid
De FNRS vindt het belangrijk dat ondernemers binnen de grenzen van de wet opereren, maar behartigen de belangen van de sector richting politiek en consument.
 

Onderwijs
De FNRS vindt goed opgeleide instructeurs heel belangrijk en werkt daarom nauw samen met professionele partijen om u te ondersteunen in de opleiding van uw personeel.

 

spacer
   Download de standpunten

Hieronder vindt u alle standpunten van de FNRS in PDF-formaat. 

Wilt u meer weten over de verschillende standpunten? Onze kwartaalkrant FNRS Zaken staat iedere keer in het teken van één van de standpunten. U kunt ze op deze pagina nalezen. 

   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Tel. 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.