FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Door met uw team goed samen te werken komt u tot de beste resultaten. Wanneer u meer inzicht in uw eigen gedrag heeft en daarnaast meer inzicht in het gedrag van anderen wordt samenwerken vaak makkelijker. Na dit ondernemerstraject kunt u effectiever communiceren, beter inspelen op anderen, u weet wat uw sterkten en valkuilen zijn en kunt uw sterktes effectiever inzetten. Met het ondernemerstraject van Q4HorseProfile maakt u kennis met deze kennis en vaardigheden. Het traject is ontwikkeld speciaal voor FNRS-ondernemers

spacer
spacer
spacer
   Ondernemerstraject voor FNRS-ondernemers

Wilt u uzelf, uw team en hun resultaten verbeteren? Dan is het ondernemerstraject gegeven door FNRS-partner Q4HorseProfile interessant!

Voor wie
FNRS-ondernemers en bedrijfsleiders die zichzelf, hun team en hun resultaten willen verbeteren


Opbouw programma

Voorafgaand aan het traject vult u online een vragenlijst in voor uw persoonlijke Q4Profiles Stijlanalyse of Q4HorseProfile. Daarin komt uw profiel naar voren met daarbij behorende voorkeursgedrag, sterkten en valkuilen en motivatie en demotivatie. Deze profielen leiden tot veel herkenning, maar ook verbazing. Naast het profiel is er een schriftelijke intake. Gedurende het traject krijgt u (voorbereidings-)opdrachten. Deze kunnen bestaan uit het lezen van literatuur en artikelen, het bekijken van filmpjes, het oefenen in de praktijk en het terugkoppelen van de resultaten.

   Dagdeel 1, 2 en 3

Dagdeel 1:

Persoonlijke voorkeuren in communicatie

Programma:
Theoretische achtergronden DISC, doornemen persoonlijke uitkomsten Stijlanalyses en interactief toepassen communicatievoorkeuren.

 

Resultaten:
Na deze bijeenkomst weet u wat uw voorkeuren in communicatie en gedrag zijn. U heeft inzicht in de verschillen tussen uw natuurlijke manier van doen en uw gedrag in uw werksituatie. U bent in staat om de voorkeuren van anderen in te schatten, en u heeft handvatten om uw gedrag hierop af te stemmen.


Dagdeel 2:
Aansturen van medewerkers

Programma:
Gespreksvoering, afspraken maken, feedback geven, motiveren, theorie, groepsdiscussie en oefenen.

 

Resultaten:
Na deze bijeenkomst weet u hoe u afspraken SMART maakt en weet u welke technieken u kunt toepassen voor een effectieve gespreksvoering. U heeft kennis van de verschillende motivatietheorieën en hoe u deze kunt toepassen om uw medewerkers te motiveren. U weet hoe u feedback kunt geven op een duidelijke en constructieve manier.

Dagdeel 3:
Slimmer werken

Programma:
Time management, situationeel leiderschap, focus.

Resultaten:
Na dit dagdeel weet u hoe de Time Management Matrix werkt en hoe u deze kunt toepassen in uw bedrijf. U bent bekend met situationeel leiderschap en in staat om uw leidinggeven aan te passen aan de taakvolwassenheid van uw individuele medewerkers. U heeft handvatten om meer en vaker uit het proces te stappen en met een helicopterview naar uw bedrijf en medewerkers te kijken. En daarop te anticiperen.


   Kosten

De kosten voor het ondernemerstraject zijn als volgt opgebouwd:

 

- Literatuur, Q4Profiles Stijlanalyse of HorseProfile, overige materialen
€ 325,00
- Individuele coaching gesprekken 2 keer 1,5 uur
€ 300,00
- 6 dagdelen training, inclusief voorbereiding
€ 750,00
- Locatiekosten 6 dagdelen
€ 300,00


Totale investering, € 1.675,00 exclusief 21% btw

 

De deelnemers van de eerste groep (die start op 22 oktober) ontvangen een pilot-korting van 250 euro en betalen dus € 1.425 exclusief btw.

spacer
   Programma

Het ondernemerstraject vindt plaats op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. Het programma bestaat uit 6 dagdelen in een tijdsbestek van 13 weken. De dagdelen starten om 10.00 uur en eindigen om 14.00 uur.

Dagdeel 1: 22-10-2018
Dagdeel 2: 05-11-2018
Dagdeel 3: 26-11-2018
Dagdeel 4: 17-12-2018
Dagdeel 5: 07-01-2018
Dagdeel 6: 28-01-2018

   Dagdeel 4, 5 en 6

Dagdeel 4:
Klantgericht denken en handelen

 

Programma:
Hoe klantgericht is uw bedrijf? Omgaan met ‘lastige’ klanten. Het belang van ambassadeurs voor uw bedrijf.


Resultaten:
Na dit dagdeel weet u hoe klantgericht uw bedrijf is, en wat de verschillen zijn tussen zeggen en doen in relatie tot klantgerichtheid. U kunt uw medewerkers ondersteunen in het (nog) klantgerichter worden. U weet hoe u ‘lastige’ klanten effectiever kunt benaderen, en hoe u klanten (ook lastige!) kunt verleiden om ambassadeurs voor u en uw bedrijf te worden.

Dagdeel 5:
Coachen en ontwikkelen van uw team

 

Programma:
De teamontwikkelingsfasen van Tuckman, 1+1=3, DISC als kapstok voor een prettigere
en effectievere samenwerking.

 

Resultaten:
Na dit dagdeel weet u hoe de ontwikkelingsfasen in een team eruit zien en in welke fase uw team zit. U leert hoe u, met behulp van de DISC-theorie, uw medewerkers helpt om nog meer als team samen te werken.

 

Dagdeel 6:
Toekomstgericht ondernemerschap

 

Programma:
Leiderschap bij verandering, ‘Onze ijsberg smelt’, omgaan met weerstand.

 

Resultaten:
Na dit dagdeel weet u wat weerstand is en wat er aan ten grondslag ligt. U bent in staat om dit gedrag te herkennen en zo af te stemmen dat u deze vermindert of wegneemt. U kunt de verschillende fasen in een verandertraject onderscheiden en deze toepassen in uw eigen praktijk. U heeft een concrete aanzet voor een verandering gemaakt waar u mee aan de slag kunt.

   Aanmelden

Voor iedereen is een training van Q4HorseProfile interessant. Wilt u uw team verbeteren in samenwerken en omgang met bijvoorbeeld klanten? Dan is het zeker de moeite waard om aan te melden voor dit traject!

 

Meld je aan
   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Tel. 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.