FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Dit weekend zijn de Open Manegedagen 2016! U heeft uw bedrijf aangemeld en bent ongetwijfeld druk bezig met de laatste voorbereidingen voor een fantastische open dag. In deze nieuwsbrief vind u de laatste tips en handige informatie.

spacer
spacer
spacer
   Persbericht

Zorg dat uw open dag lokaal onder de aandacht komt! Zoek de regionale nieuwswebsites in uw buurt en vraag ze of ze uw persbericht willen plaatsen. De FNRS en KNHS hebben voor u een standaard persbericht opgesteld, dat u aan kunt passen met uw eigen gegevens.

Het persbericht is te vinden op www.fnrs.nl/openmanegedagen. Naast het invulformulier staat een aantal downloads waaronder het 'Zelf aan te passen Nieuws/Persbericht'. U opent het persbericht in Microsoft Word en hoeft enkel de geel gearceerde tekst te vervangen.

Vergeet niet om een leuke foto mee te sturen en uw telefoonnummer te vermelden voor meer informatie! 

   Actiekaarten

U heeft een stapel actiekaarten ontvangen, waarmee u nieuwe ruiters twee lessen voor de prijs van een les aanbiedt en ze kans maken op een jaar lang gratis paardrijden. Deze kaarten kunt u op de open dag uitdelen aan (mogelijke) potentiële ruiters.

Het gebruik van deze kaarten is niet verplicht. De tweede les komt voor uw rekening, maar is een leuke manier om nieuwe ruiters intensiever en vrijblijvender kennis te laten maken met de paardensport.


Jaar gratis paardrijden

Het jaar gratis paardrijden wordt verloot en betaald door de FNRS. U kunt de ingeleverde actiekaarten (nadat u de gegevens overgenomen heeft) voor 1 oktober opsturen aan de FNRS. Wij trekken een winnaar en nemen hierover contact met u op. 


FNRS

De Beek 125
Postbus 3040
3850 CA Ermelo 

   Banners voor op uw website

Promoot uw open dag ook online! Plaats een nieuwsbericht op uw website (tip: gebruik het persbericht als basis), wijd er een aantal facebookberichten aan en zet in in de online agenda.

Op www.fnrs.nl/openmanegedagen staat een aantal banners om op uw website te plaatsen. Er is een staande smalle banner voor aan de zijkant van uw website en een liggende brede banner voor aan de boven- of onderkant van uw webpagina. Er is ook een Facebookbanner beschikbaar.

 

 

foto_nieuwsbericht.png

 

   Succes!

De FNRS en de KNHS wensen u heel veel succes en plezier dit weekend! 

spacer
   Facebook

Op Facebook kunt u een geweldig bereik creëren, ook in deze laatste dagen voor de Open Dag. Maak een leuk bericht aan met het programma en vraag uw ruiters om het te delen. Om dat extra te motiveren, kunt u er ook een winactie aanhangen, waarbij u onder de delers bijvoorbeeld een (privé)les verloot.
 

FNRS & KNHS
Volg ook de FNRS en de KNHS op Facebook, zodat uw ons kunt taggen in uw evenement en kunt zien wat wij doen om de Open Manegedagen te promoten.

 

   Vrijwilligers

De open dag is een goed moment om potentiële klanten te laten zien wat de mogelijkheden zijn en wat uw bedrijf te bieden heeft. Zorg er daarom voor dat alles perfect geregeld is! Een gastvrije ontvangst met koffie en limonade is een goed begin van de open dag. Daarnaast vinden gasten het prettig om te weten waar ze naartoe moeten en wat er van ze verwacht wordt. Zorg er daarom voor dat alle vrijwilligers paraat staan en dat ze precies weten wat ze moeten doen. Zij zijn het visitekaartje van uw bedrijf.

 

poster_afbeelding.png

   Handboek

Hopelijk levert de Open Dag u de nodige nieuwe ruiters op. Heeft u voldoende boeken Leer paardrijden met plezier op voorraad?

U kunt het boek bestellen bij de Sportaanbiedersdesk van de KNHS door een mail te sturen naar sportaanbiedersdesk@knhs.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam, adresgegevens en het gewenste aantal boeken. De consumentenadviesverkoopprijs van het boek bedraagt, zoals u gewend bent, €14,95. FNRS-ondernemers kunnen het boek inkopen voor € 9,95. De instructeurshandleiding is gratis.

   Open Manegedagen 2017

Zet het alvast in de agenda: de Open Manegedagen 2017 zijn op zaterdag 16 en zondag 17 september. Dat is het laatste weekend van de Nationale Sportweek.

 

   Vragen?

Bekijk hier de landingspagina of kijk op www.manegedagen.nl Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Tel. 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.