FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Nog een paar dagen tot de start van de Open Manegedagen! Via een gepromote advertentie op de social media van de KNHS en de FNRS maken wij de doelgroep enthousiast om de open dagen te bezoeken. Mocht u naderhand leuk video materiaal hebben gemaakt, dan zouden wij hier graag gebruik van maken voor een aftermovie!

spacer
spacer
spacer
   Veel plezier met de open dag(en)!

Wij willen u veel plezier en succes wensen met de Open Manegedagen 2018. Wij verwachten dat jullie leuke dagen te wachten staan. In deze nieuwsbrief geven wij u nog een aantal tips mee ter voorbereiding.

 

Website-manegedagen-banner.png

   Foto actie

Via de Open Manegedagen-app kunnen bezoekers meedoen met de foto-actie waarmee ze een jaar lang gratis paardrijden kunnen winnen. Hoe gaaf zou het zijn als een van uw bezoekers dit wint?

 

In het pakket is het fotoframe meegestuurd. Bezoekers van de open dag kunnen op de foto met het frame. Als u ervoor zorgt dat er een achtergrond is, met bijvoorbeeld pony’s in de wei, strobalen of een stal waar een paard in staat, dan wordt dit aantrekkelijk voor bezoekers om in die setting foto’s te maken. Leg het frame bij de desbetreffende achtergrond en laat de bezoekers zelf foto’s maken.

Via de app kunnen bezoekers laten weten dat zij uw locatie hebben bezocht. Zo kunnen zij de foto uploaden naar de Facebookpagina van de Open manegedagen. Na afloop van de Open Manegedagen maken we de winnaar bekend en wordt de prijs uitgereikt bij het winnende ruitersportcentrum.

image-2018-09-06.png

spacer
   Video's voor aftermovie

Vergeet niet om videomateriaal te maken van uw open dag, zodat u dit later kunt laten zien op uw social media kanalen zoals Facebook en op uw website. Ook kunt u het videomateriaal volgend jaar gebruiken om uw open dag te promoten. Wanneer u goed beeldmateriaal heeft gemaakt zouden wij deze graag ontvangen om een leuke aftermovie te maken. De aftermovie kan ook weer gedeeld worden.

 

Om goed beeldmateriaal te maken doet u het volgende:

  • Zorg voor een goede camera. Het liefst een professionele camera (misschien heeft u een klant die het leuk vindt om te doen) en anders een telefoon die een goede camera heeft.
  • Houd de camera horizontaal, zodat u liggend beeld krijgt.
  • Breng de activiteiten in beeld die u heeft georganiseerd. Het is altijd leuk om te zien hoe bezoekers deelnemen aan de activiteiten tijdens uw open dag.
  • Stuur het beeldmateriaal naar ondernemersdesk@fnrs.nl.
    Aan de hand van de kwaliteit bepalen wij welke beelden terugkomen in de aftermovie.
   Facebookpromotie door KNHS en FNRS

Via de Facebookpagina’s van de KNHS en FNRS promoten we de Open Manegedagen middels een breed uitgezette advertentiecampagne waarmee we onze doelgroep enthousiasmeren een manege bij hen in de buurt te bezoeken.


Promoot uw eigen open dag ook online! Plaats een nieuwsbericht op uw website (tip: gebruik het persbericht als basis), wijd er een aantal Facebookberichten aan en ga aan de gang met instagramstories.

 
In Mijn KNHS zijn omslagfoto's te vinden waarmee u de Facebookpagina van uw bedrijf in stijl kunt aanpassen.


Facebook_omslagfoto.png


   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300 of ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.