FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

Nieuwjaarsborrel-met-tekst.png

spacer

Het is 2018! Wij wensen u het allerbeste voor het nieuwe jaar. Op maandag 8 januari bent u van harte welkom op de FNRS-nieuwjaarsborrel om samen te toosten op 2018. Om deze avond nog gezelliger te maken, hebben we een speciale gast uitgenodigd: ‘paardencabaretier’ M.K. de Manvan, bekend van zijn columns in de Hoefslag en Bit.

spacer
spacer
spacer
   Programma

Al jaren houdt M.K. de Manvan paardenliefhebsters een spiegel voor door zijn columns over hoe het is om de man van een paardenvrouw te zijn. Op de nieuwjaarsborrel vertelt hij droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore. Kortom: een show die u niet mag missen.

Na het cabaretprogramma heffen we met u het glas en is er tijd om bij te praten met andere ondernemers en vooruit te blikken op het komende jaar. Voor 2018 staan er veel nieuwe zaken op het programma, zoals het herpositioneren van het FNRS-merk en kwaliteitssysteem, de mogelijkheid tot het lanceren van een welzijnslabel en een nieuwe lidmaatschapsvorm voor kleine stallen. We praten u graag bij op 8 januari

spacer
   Wie, wat & waar

De FNRS-nieuwjaarsborrel is voor alle leden, partners en andere relaties van de FNRS. Toegang is gratis. Aanmelden kan tot en met donderdag 4 januari via onderstaande knop!

Datum: maandag 8 januari
Tijd:
van 17:00 uur tot 19:00 uur
Locatie: Foyer boven het FNRS-kantoor, de Beek 125 in Ermelo

Aanmelden
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.