FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Op 16 en 17 september waren de Open Manegedagen! Hoe was het bij u op het bedrijf of de vereniging? Hoe vond de ondersteuning vanuit de FNRS en de KNHS? En wat zou u volgend jaar graag anders of extra zien? We hebben een enquête gemaakt om de Open Manegedagen nog meer aan te laten sluiten bij de wensen van de ondernemer. Vult u hem in? Alvast bedankt!

spacer
spacer
spacer
   Bewaar de materialen!

Voor de organisatie van de open dag heeft u het Open Manegedagenpakket gekregen. We willen u vragen de materialen uit uw Open Manegedagenpakket goed te bewaren. Zo kunnen wij u, als u volgend jaar weer meedoet, een aanvulling bieden op het bestaande pakket.

In de enquête vragen we u ook naar uw bereidheid om te betalen voor het pakket. Zou u dat willen zodat we het pakket nog meer kunnen uitbreiden? Of vindt u het pakket goed zoals het is? We horen het graag! 


Daarnaast zijn we ook benieuwd naar uw mening over de promotiemogelijkheden. Waren die voldoende? Of zou u het liever anders zien? Plaats uw suggesties in het opmerkingenveld.

spacer
   Bekendmaking winnaar fotoactie

Aan de Open Manegedagen was ook een winactie gekoppeld, waarmee bezoekers een leuke foto konden uploaden via de app. Hoewel het gebruik van de Open Manegedagenapp niet altijd vlekkeloos verliep, hebben toch veel mensen een foto geupload op de Facebookpagina Open Manegedagen. De jury is nog in beraad en de winnaars worden in de loop van de week bekend gemaakt. 

   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300 of ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.