FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

De Open Manegedagen komen dichterbij!


De inschrijving voor de Open Manegedagen is gesloten, leuk dat u zich heeft aangemeld. Ruim 120 bedrijven organiseren een open dag op 16 en/of 17 september in het kader van de Open Manegedagen; dit is een nieuw record!

spacer
spacer
spacer
   Activiteiten

Het Open Manegedagen pakket is de basis van uw open dag. De materialen voor het pakket worden deze week besteld en medio augustus kunt u de pakketten verwachten.

 

Buiten het pakket om kunt u uw open dag volledig zelf invullen, dit kan net zo groot of klein zijn als uw zelf wilt. Om u wat inspiratie te geven hebben we hier onder wat activiteiten op een rij gezet:

 

-          Rondleiding op het bedrijf

-          Pony’s poetsen, wandelen of knuffelen

-          Proefles van 15 minuten

-          Meekijken met dagelijkse werkzaamheden en lessen (misschien komt de hoefsmid?)

-          Huifkarrit

-          Voltige op een ton

-          Ruiterfitheid op een yoga bal of valtraining

-          Demonstraties (zoals carrousel, F-proefjes, springen, dressuur, western, trec of ouders te paard)

-          Pony pimpen of hoefijzers versieren

-          Kraampje met ruitersportartikelen

-          Uitleg over zadels en hoofdstellen

   Open Manegedagen 2018

Voor volgend jaar staan de Open Manegedagen gepland in de volledige Nationale Sportweek. De Nationale Sportweek in loopt van 15 tot en met 23 september 2018. Dit betekent dat er maar liefst 2 weekenden beschikbaar zijn waarin u uw open dag kunt organiseren. Heeft u liever een open middag op woensdag of vrijdag? Dat kan natuurlijk ook.

spacer
   Promoten

Nu het Open Manegedagen weekend nadert, is het aan u om uw eigen open dag onder de aandacht te brengen. Hiervoor heeft de FNRS verschillende hulpmiddelen beschikbaar gesteld, die allemaal te vinden zijn op www.fnrs.nl/manegedagen .

 

Als eerste is er standaard persbericht opgezet die u aan kunt vullen met uw eigen gegevens. Vervolgens klaar om te versturen naar plaatselijk huis-aan-huis bladen, regionale kranten en nieuwswebsites.

 

Ook stelt de FNRS voor elk deelnemende bedrijf gratis digitale advertenties beschikbaar. U heeft keuze uit zwart-wit of kleur, uw eigen bedrijfsgegevens worden er aan toegevoegd en vervolgens druk klaar naar u verstuurd. De gedrukte posters zijn ook bij te bestellen. Deze kunt u ophangen op plekken als de ruitersportzaak, kinderboerderij, supermarkt, basisschool of snackbar.

 

Als laatste is het slim om als bedrijf uw open dag te promoten via social media, zoals Facebook. Op bovengenoemde website staan verschillende bestanden die u kunt gebruiken om de stijl van de Open Manegedagen aan te houden.

Ga naar de website
   Vragen?

Succes met de voorbereidingen van uw Open Manegedag en als u verder nog vragen heeft kunt u contact op nemen met de FNRS via 088 – 02 24 300 of mailen naar ondernemersdesk@fnrs.nl .

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.