FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Op 16 en 17 september zijn de Open Manegedagen! Wilt u uw bedrijf ook openstellen voor iedereen die meer wil weten over paarden, paardrijden en uw bedrijf? Meld u dan voor 21 juli aan via onderstaande link en ontvang medio augustus het gratis Open Manegedagenpakket. 

spacer
spacer
spacer
   Aanmelden

Heeft u zaterdag 16 en zondag 17 september al in de agenda staan? Dan organiseren de KNHS en FNRS namelijk weer de nationale Open Manegedagen, in het eerste weekend van de Nationale Sportweek. Het zou fantastisch zijn als u zaterdag 16 of zondag 17 september ook uw deuren opent voor iedereen die meer wil weten over paarden, paardrijden én uw bedrijf.

Vorig jaar deden meer dan vijftig bedrijven mee. Dit jaar willen we dat aantal het liefst verdubbelen, om zo nóg meer mensen kennis te laten maken met de paardensport. Doet u ook mee? We ondersteunen u met een frisse, stoere campagne en heel veel materialen om uw open dag te promoten.

Aanmelden
Meld u aan via het formulier onder onderstaande knop of stuur een mail naar ikdoemee@manegedagen.nl met de datum, uw activiteiten en de gegevens van de contactpersoon. Na aanmelding vermelden wij uw bedrijf en de activiteiten op manegedagen.nl.

Aanmelden
   Open Manegedagenpakket

Na aanmelding ontvangt u medio augustus het Open Manegedagenpakket met daarin: 

• Paard & Lerenspel
• Quizformulieren
• Kleur- en knutselmateriaal
• Het spel paardje prik + staarten (gebaseerd op ezeltje prik)
• Het spel Wortels, biks en appelen (gebaseerd op boter, kaas en eieren)
• Fotoframe voor foto-actie
• Posters met uitleg foto-actie en uitleg app
• Lege posters voor invullen/opschrijven eigen programma of welkomstaanbieding
• Wegwijsbordjes voor alle activiteiten (8 stuks)
• Ballonnen
• Folders KNHS en FNRS

De materialen in het pakket en de informatie in het campagnedraaiboek dat u per post ontvangen heeft, vormen het uitgangspunt voor activiteiten die u op uw bedrijf kunt organiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk nog veel meer leuke dingen op het programma zetten: van een rondleiding tot ponyrijden en van demonstraties tot proeflesjes.

   Persbericht

Zorg dat uw open dag lokaal onder de aandacht komt. De FNRS en KNHS hebben voor u een standaard persbericht opgesteld, dat u aan kunt passen met uw eigen gegevens. Stuur het persbericht naar de plaatselijke huis-aan-huisbladen, regionale nieuwswebsites en de regionale krant. 
 

Het persbericht staat owww.fnrs.nl/manegedagen. Naast het invulformulier staat een aantal downloads waaronder het 'Zelf aan te passen Nieuws/Persbericht'. U opent het persbericht in Microsoft Word en hoeft enkel de geel gearceerde tekst te vervangen.

Vergeet niet om een leuke foto mee te sturen en uw telefoonnummer te vermelden voor meer informatie! 

   Website en Facebook

Promoot uw open dag ook online! Plaats een nieuwsbericht op uw website (tip: gebruik het persbericht als basis), wijd er een aantal Facebookberichten aan en zet in in de online agenda.

Op www.fnrs.nl/manegedagen is een omslagfoto voor Facebook beschikbaar. Deze kunt u gebruiken om uw Facebookpagina helemaal in Open Manegedagen-sferen te krijgen. Vergeet ook niet om een evenement aan te maken op Facebook. Hier kunnen mensen aangeven dat ze van plan zijn uw open dag te bezoeken.

spacer
   Promotieposters

Er zijn fantastische posters ontwikkeld voor de Open Manegedagen. Deze heeft u begin juni ontvangen. Plak met behulp van de bijgeleverde stickers de juiste datum op de poster. De gegevens van uw bedrijf zijn al voorgedrukt. Verspreid de poster door uw vestigingsplaats en op uw bedrijf. Heeft u er niet genoeg? Op fnrs.nl/manegedagen kunt tegen vergoeding 10, 20, 30 of 40 extra posters bestellen.

Goede posterlocaties:

  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Kinderboerderij
  • Basisschool
  • Ruitersportzaak 

 

poster_afbeelding.png

   Tips voor uw open dag

Een open dag is dé gelegenheid om te laten zien wat uw mogelijkheden zijn en wat uw bedrijf in huis heeft. Zorg er daarom voor dat alles goed geregeld is. Hieronder vind u enkele tips om uw open dag tot een succes te maken.

Organisatie
Begin op tijd met de organisatie: zeker in verband met de vakantieperiode kunnen sommige zaken wat langer duren. Plaats nu al een oproepje voor vrijwilligers en demonstraties en regel zaken als eventuele catering, een springkussen, etc.

Programma
Wat wilt u laten zien? En welke ruiters willen graag meewerken door bijvoorbeeld een proefje of een les voor te rijden. Stel een programma samen en begin op tijd met oefenen.

Vrijwilligers
Geen open dag zonder vrijwilligers! Er zijn ongetwijfeld manegeklanten te vinden die graag helpen achter de bar, met rondleidingen, op het parkeerterrein en als vliegende keep. Geef iedereen een duidelijke omschrijving van hun taak en laat ze weten waar en hoe laat zij verwacht worden. Zorg er ook voor dat vrijwilligers en personeel op de open dag herkenbaar zijn, bijvoorbeeld door bedrijfsshirts en naambordjes.

Attentie
Geef de bezoekers een klein cadeautje: denk bijvoorbeeld aan rubberen armbandjes met uw logo, een pen of een hoevenkrabber in uw bedrijfskleur. Het hoeft niet groot of duur te zijn: het gebaar is voldoende.

   Bestel een advertentie!

Adverteren in gedrukte media? De FNRS stelt een gratis advertentie beschikbaar in kleur of zwart-wit. De standaard Open Manegedagen-advertentie wordt aangevuld met uw gegevens en de juiste datum en drukklaar aangeleverd. U kunt hem vervolgens zelf doorsturen naar het medium van uw keuze.

> Bestel een advertentie
   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300 of ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.