FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

De inschrijving voor de Open Manegedagen is al even gesloten, leuk dat u zich heeft aangemeld! Een groot aantal FNRS-bedrijven organiseert een of meerdere open dagen tussen 15 en 23 september in het kader van de Open Manegedagen; tijd om deze te promoten.

spacer
spacer
spacer
   Gepersonaliseerde advertentie

Een advertentie in de regionale krant of een huis-aan-huisblad is een goede manier om veel mensen te bereiken. FNRS en KNHS hebben daarom gratis advertenties beschikbaar gesteld in vaste formaten.


Heeft u bij de aanmelding voor de Open Manegedagen aangegeven een advertentie te willen ontvangen? De advertenties, gepersonaliseerd met de datum en uw gegevens, zijn per mail verzonden.

   Promotieposters

Er zijn fantastische posters ontwikkeld voor de Open Manegedagen. Deze heeft u medio augustus ontvangen. Plak met behulp van de bijgeleverde stickers de juiste datum op de poster. De gegevens van uw bedrijf zijn al voorgedrukt. Verspreid de poster door uw vestigingsplaats en op uw bedrijf.

Goede posterlocaties:

  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Kinderboerderij
  • Basisschool
  • Ruitersportzaak 
   Tips voor uw open dag

Een open dag is dé gelegenheid om te laten zien wat uw mogelijkheden zijn en wat uw bedrijf in huis heeft. Zorg er daarom voor dat alles goed geregeld is. Hieronder vind u enkele tips om uw open dag tot een succes te maken.

Organisatie
Begin op tijd met de organisatie: zeker in verband met de vakantieperiode kunnen sommige zaken wat langer duren. Plaats nu al een oproepje voor vrijwilligers en demonstraties en regel zaken als eventuele catering, een springkussen, etc.

Programma
Wat wilt u laten zien? En welke ruiters willen graag meewerken door bijvoorbeeld een proefje of een les voor te rijden. Stel een programma samen en begin op tijd met oefenen.

Vrijwilligers
Geen open dag zonder vrijwilligers! Er zijn ongetwijfeld manegeklanten te vinden die graag helpen achter de bar, met rondleidingen op het parkeerterrein en als vliegende keep. Geef iedereen een duidelijke omschrijving van hun taak en laat ze weten waar en hoe laat zij verwacht worden. Zorg er ook voor dat vrijwilligers en personeel op de open dag herkenbaar zijn, bijvoorbeeld door bedrijfsshirts en naambordjes.

Attentie
Geef de bezoekers een klein cadeautje: denk bijvoorbeeld aan rubberen armbandjes met uw logo, een pen of een hoevenkrabber in uw bedrijfskleur. Het hoeft niet groot of duur te zijn: het gebaar is voldoende.

 

 

   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300 of ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
   Website en Facebook

Promoot uw open dag ook online! Plaats een nieuwsbericht op uw website (tip: gebruik het persbericht als basis), wijd er een aantal Facebookberichten aan en ga aan de gang met instagramstories.


In Mijn KNHS zijn omslagfoto's te vinden waarmee u de Facebookpagina van uw bedrijf in stijl kunt aanpassen.


Facebook_omslagfoto.png

   Persbericht

Zorg dat uw open dag lokaal onder de aandacht komt. De FNRS en KNHS hebben voor u een standaard persbericht opgesteld, dat u aan kunt passen met uw eigen gegevens. Stuur het persbericht naar de plaatselijke huis-aan-huisbladen, regionale nieuwswebsites en de regionale krant. 
 

Het persbericht is te vinden bij de downloads in Mijn KNHS. U opent het persbericht in Microsoft Word en hoeft enkel de geel gearceerde tekst te vervangen.

Vergeet niet om een leuke foto mee te sturen en uw telefoonnummer te vermelden voor meer informatie! 

   Open Manegedagenpakket

De Open Manegedagenpakketten zijn inmiddels verstuurd en aangekomen bij u op het bedrijf. Zoals u waarschijnlijk al weet zijn er dit jaar 2 pakketten: pakket 1 voor bedrijven die voor het eerst een open dag organiseren of bedrijven die het pakket van vorig jaar niet hebben bewaard. Pakket 2 is geschikt voor bedrijven die spullen van vorig jaar hebben bewaard.

Het volledige pakket (pakket 1) bestaat uit:
• Quizformulieren
• Kleur- en knutselmateriaal
• Het spel paardje prik + staarten (gebaseerd op ezeltje prik)
• Het spel Wortels, biks en appelen (gebaseerd op boter, kaas en eieren)
• Fotoframe voor foto-actie
• Posters met uitleg foto-actie en uitleg app
• Posters met uitleg:
Hoe moet je poetsen
Het zadel + hoofdstel
• Lege posters voor invullen/opschrijven eigen programma of welkomstaanbieding
• Wegwijsbordjes voor alle activiteiten
• Ballonnen
• Folders KNHS en FNRS
• Actiekaarten om uit te delen

De materialen in het pakket en de informatie in het campagnedraaiboek dat u per post ontvangen heeft, vormen het uitgangspunt voor activiteiten die u op uw bedrijf kunt organiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk nog veel meer leuke dingen op het programma zetten: van een rondleiding tot ponyrijden en van demonstraties tot proeflesjes.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.