FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

Wilfred en Anky.jpg

spacer

Manege Lelystad winnaar Bewuste Kantine 2016
 

Manege Lelystad kreeg vanmiddag, tijdens het Hippisch Ondernemerscongres, de prijs voor de meest bewuste paardensportkantine uitgereikt. Manege Hallinckveld werd tweede, Manege Groessen won de derde prijs. De Bewuste Kantine is een initiatief van onder andere Wilfred Genee, om het aanbod in sportkantines verantwoorder te maken.

De eerste prijs is een clinic van Anky van Grunsven en een jaar lang gebruik van het Cashless Betalen-systeem van Multicard Nederland B.V. De tweede prijs, voor manege Hallinckveld, bestaat uit een tegoedbon voor keukeninventaris t.w.v. €1500, beschikbaar gesteld door Sligro en een levensecht 3D-beeld van een paard naar keuze van MyHorseIn3D. Manege Groessen, de winnaar van de derde prijs, krijgt een bedrijfsscan door Sligro en een smoothie-startpakket.
 

Vers fruit en bruin brood
Manege Lelystad stak er met kop en schouders bovenuit. Er kan gekozen worden tussen vullen of voeden. Het patatje is nog steeds verkrijgbaar, maar er worden veel gezonde en lekkere alternatieven geboden. Zo is er tegenwoordig vers fruit, fruitijsjes, smoothies en gezonde wraps verkrijgbaar, kunnen de tosti’s ook met bruin brood gemaakt worden en is het mogelijk om naast snacks als kaas, worst en bitterballen te kiezen voor tomaatjes, komkommer en wortel.
 

Fit & Veilig
Eigenaren Suzanne, Vincent en Karst van der Laan organiseerden de afgelopen periode daarnaast allerlei activiteiten die te maken hebben met fit en bewust leven. Zo was er een cursus Fit & Veilig, waarbij de ruiters leren hoe ze hun (ruiter)conditie kunnen verbeteren en op een leuke en veilige manier stap voor stap te leren vallen van hoogte. Ook was er een gezellige kookworkshop!
 

Bewuste Kantine
De Bewuste Kantine is een weddenschap tussen Anky van Grunsven en Wilfred Genee om na de voetbalkantines ook de paardensporters bewuster om te laten gaan met eten.  De Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS) en haar partner op het gebied van horeca, Sligro Food Group, droegen de competitie het afgelopen jaar een warm hart toe. Ruim 30 FNRS-bedrijven sloten het afgelopen jaar aan en gingen actief aan de slag om voedzame en lekkere alternatieven te bieden voor de minder gezonde producten in het assortiment. Ook in 2017 gaan alle partijen door met dit initiatief, met het doel minstens 50 –en uiteindelijk alle- FNRS-kantines bewuster bezig te laten zijn met voeding. 

 

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088- 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.