FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

De FNRS maakt het u graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we in samenwerking met Drukkerij Twello een handige online ontwerptool gemaakt, waarmee het bestellen van lesovereenkomsten nu heel eenvoudig is.

spacer
spacer
spacer
   Papieren lesovereenkomsten bestellen

De papieren lesovereenkomsten zijn vanaf nu enkel nog te bestellen via de webshop. Eenmaal ingelogd ziet u daar het kopje Lesovereenkomst 2017 staan. Als u hier op klikt, krijgt u vier opties: een papieren en een digitale lesovereenkomst, verkrijgbaar mét en zonder mogelijkheid tot automatische incasso.

Als u op de lesovereenkomst van uw keuze klikt, kunt u kiezen hoeveel exemplaren u wilt bestellen. Let op: dit gaat om losse vellen. In verband met de kwaliteit van de doordrukken, worden de vellen niet meer als blok geleverd. U ontvangt een doos losse lesovereenkomsten en een doordrukvel. 
 
Op de volgende pagina kunt de overeenkomsten zelf personaliseren door het toevoegen van:
- bedrijfsnaam en adresgegevens
- uw logo, bij voorkeur in hoge resolutie (.jpg of .eps)
- omschrijving van de aangeboden lesabonnementen
- afhandeling afgezegde lessen
 

De meestgebruikte abonnementsvormen staan reeds aangegeven in de ontwerptool. Daarnaast is het ook mogelijk om andere abonnementsvormen toe te voegen aan de lesovereenkomst, zodat het contract helemaal toegespitst is op uw bedrijf.
 

Is alles naar uw wensen? Klik op de knop en de overeenkomst wordt gemaakt. Vervolgens kunt een een pdf-bestand downloaden. Kijk dit bestand goed na om te zien of al uw ingevulde gegevens kloppen. De inhoud van de overeenkomst is juridisch gecheckt. Als alles naar uw wens is, bestelt en betaalt u de overeenkomsten en liggen ze binnen enkele werkdagen bij u op de mat.

   Facturatie

De lesovereenkomsten worden geleverd en gefactureerd door Drukkerij Twello. 

spacer
   Digitale lesovereenkomsten bestellen

Regelt u uw zaken liever digitaal? Dat kan ook! Op dezelfde manier als de gedrukte overeenkomst te bestellen is, is het ook mogelijk om digitale lesovereenkomsten te bestellen. U ontvangt dan een bestand dat geopend kan worden in Adobe Acrobat Reader. Via de computer of tablet kunnen de gegevens van de klant ingevuld worden.
 

Wanneer dit via de computer gebeurt dient de ondernemer de overeenkomst uit te printen om hem te laten ondertekenen. Wanneer dit via de tablet gebeurd kan de overeenkomst direct getekend worden. De getekende overeenkomsten kunnen per mail of geprint per post verstuurd worden naar de ledenservice van de KNHS.
 

 

   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Tel. 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.