FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Ben jij een jonge FNRSer? Kom dan naar JongFNRS op 17 mei. De FNRS organiseert speciaal voor het jong (aanstormend) ondernemerstalent in de hippische sector de bijeenkomst JongFNRS. Het thema dit jaar is 'personeel'. Een belangrijk thema, want goed personeel is een van de belangrijkste succesfactoren van een bedrijf. Wil jij meer weten over personeelsbehoud, functioneringsgesprekken en contracten? Meld je aan via onderstaande link!

 

 

spacer
spacer
spacer
   Wat is JongFNRS?

FNRS wil graag het talent in de sector de ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen. Daarom is er speciaal voor de jonge FNRS-ers het programma JongFNRS ontwikkeld. Het doel van de bijeenkomst is jezelf te ontwikkelen op ondernemersvaardigheden en natuurlijk andere talenten in de sector te ontmoeten.

Eerste bijeenkomst
De bijeenkomst heeft dit jaar het thema personeel. Bij voldoende interesse zullen er extra bijeenkomsten georganiseerd worden waar andere onderwerpen aan bod komen.

   Voor wie is JongFNRS?

Jong FNRS is bedoeld voor mensen die net een bedrijf zijn gestart of hebben overgenomen of dat van plan zijn in de toekomst te gaan doen. Daarnaast zijn bedrijfsleiders met ambitie om zichzelf te ontwikkelen ook van harte welkom.

Leeftijd
Heb je twijfel of je ‘jong’ genoeg bent? Als handvat hebben wij tussen 20 en de 35 jaar. Maar als jouw kalenderleeftijd net niet helemaal in deze range past en je je wel aangesproken voelt, meld je dan gerust aan.

 

   Het programma

Tijdens de bijeenkomst zullen zowel psychologische als de juridische aspecten worden besproken.

 

Esther Huisman (ontwikkelaar van Q4HorseProfile) zal onderwerpen bespreken als evaluatiegesprekken, functioneringsgesprekken, slecht nieuws gesprekken, personeelsbehoud en het aanwerven van personeel.

 

Een arbeidsrechtsspecialist van Hekkelman Advocaten zal uitleg geven over de juridische aspecten van personeel. U kunt hierbij denken aan het gebruik van contracten, het maken van afspraken en het in dienst nemen van stagiaires.

 

 

spacer
   Het thema personeel

Het thema van de bijeenkomst is personeel. Een goed personeelsbeleid heeft vele voordelen. U zorgt hiermee onder andere voor goede werknemers die gemotiveerd zijn. Wanneer u alles op een professionele manier regelt, kunnen zij zich met volle aandacht richten op het behalen van de bedrijfsdoelstellingen. Dit draagt uiteindelijk bij aan het succes van uw bedrijf. Het belang van goed personeelbeleid is dus groot.

 

Maar wat is een goed personeelsbeleid en hoe kunt u hier op uw bedrijf een goede invullen aan geven? Met welke wettelijke regels kunt u te maken krijgen? Wat komt er in juridische zin allemaal kijken bij het aannemen van een nieuwe werknemer? Bij het aannemen van personeel krijg je te maken met de wet.

 

Deze bijeenkomst is een hulpmiddel om u wegwijs te maken in het onderwerp personeel.

   Contracten en overeenkomsten voor FNRS leden

De FNRS heeft verschillende contracten en overeenkomsten op de website staan welke u kunnen helpen met uw personeelsmanagement. Deze worden momenteel geactualiseerd en aangevuld met handige formulieren zodat zij na de bijeenkomst weer up-to-date zijn.

 

 

 

   Aanmelden

Denkt u nu, misschien is dit wel wat voor mij (of voor een van mijn medewerkers)? Twijfel dan niet en meld u (of je medewerker) aan. Het wordt een interessante en leerzame bijeenkomst!

Meld je aan
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.