FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Ben jij een jonge FNRSer? Kom dan naar JongFNRS op 3 september. De FNRS organiseert speciaal voor het jong (aanstormend) ondernemerstalent in de hippische sector de bijeenkomst JongFNRS. Het thema deze keer is 'Instructeursopleidingen'. Een belangrijk thema, want een goede instructeur is goud waard. Wil jij meer weten over de KNHS instructeursopleidingen, hoe de verschillende opleidingen zijn opgebouwd en hoe u deze kunt financieren? Meld je aan via onderstaande link!

 

 

spacer
spacer
spacer
   Wat is JongFNRS?

FNRS wil graag het talent in de sector de ruimte geven om zichzelf te ontwikkelen. Daarom is er speciaal voor de jonge FNRS-ers het programma JongFNRS ontwikkeld. Het doel van de bijeenkomst is jezelf te ontwikkelen op ondernemersvaardigheden en natuurlijk andere talenten in de sector te ontmoeten.

Tweede bijeenkomst
De tweede bijeenkomst heeft dit jaar het onderwerp 'Instructeursopleidingen'. Bij voldoende interesse zal er een derde bijeenkomsten georganiseerd worden waar andere onderwerpen aan bod komen.

   Voor wie is JongFNRS?

Jong FNRS is bedoeld voor mensen die net een bedrijf zijn gestart of hebben overgenomen of dat van plan zijn in de toekomst te gaan doen. Daarnaast zijn bedrijfsleiders met ambitie om zichzelf te ontwikkelen ook van harte welkom.

Leeftijd
Heb je twijfel of je ‘jong’ genoeg bent? Als handvat hebben wij tussen 20 en de 35 jaar. Maar als jouw kalenderleeftijd net niet helemaal in deze range past en je je wel aangesproken voelt, meld je dan gerust aan.

 

   Vernieuwde KNHS Instructeursopleidingen

Wilt u meer lezen over de totstandkoming van de nieuwe opzet van de KNHS-instructeursopleidingen?

Klik hier om te lezen wat er precies veranderd is
Klik hier voor het exclusieve interview met Marion Schreuder
Klk hier voor de brochure Manege-instructeurs opleidingen
Klik hier voor de brochure Instructeurs opleidingen

spacer
   Het thema Instructeursopleidingen

Een goede instructeur worden gaat gepaard met heel veel ervaring opdoen. Daarom is de KNHS-opleiding tot instructeur vanaf dit jaar, onder leiding van Marion Schreuder, in een nieuw jasje gestoken.

Ook voor manege instructeurs is het een en ander veranderd. De gespecialiseerde manege-instructeursopleidingen zijn van belang omdat een manege-instructeur een ander profiel heeft dan een sport-instructeur. Zo werken manege-instructeurs vaak met mensen die voor het eerst kennismaken met paarden en dienen manegepaarden anders beoordeeld te worden dan sportpaarden.

Tijdens Jong FNRS zal Marion Schreuder vertellen hoe de nieuwe opleidingen zijn opgebouwd en waarom instructeursopleidingen zo belangrijk zijn. Daarnaast belicht zij ook de financiële kant van de opleidingen. Hoe kunt u de opleidingen voor uw instructeurs bekostigen en wat levert het u op?

 

Heeft u vooraf aan de bijeenkomst vragen aan Marion Schreuder over de Instructeursopleidingen? Dan kunt u deze alvast stellen door te mailen naar ondernemersdesk@fnrs.nl. Marion zal deze vragen tijdens de bijeenkomst behandelen.

   Aanmelden

Denkt u nu, misschien is dit wel wat voor mij (of voor een van mijn medewerkers)? Twijfel dan niet en meld u (of je medewerker) aan. Deelname is gratis en het wordt een interessante en leerzame bijeenkomst!

 

Meld je aan
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.