FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

De inschrijving is geopend voor het hippische hoogtepunt van het jaar; De Hippische Ondernemerdag 2019! Dit jaar vindt het congres plaats op vrijdag 13 september. Zoals u van ons gewend bent, trappen we het weekend op donderdag af met het Kijkje in de Keuken. Voor beide dagen hebben we weer een interessant programma  samengesteld. Als ondernemer heeft u recht op 2 gratis kaarten*.
Geef u dus snel op!

spacer
spacer
spacer
   De Hippische Ondernemer dag

In 2019 vindt De Hippische Ondernemerdag plaats op vrijdag 13 september. Het thema van dit jaar is 'Back to the future'. Wij nemen u mee in de toekomst van de hippische sector.

 

Door middel van inspirerende sprekers, lezingen en verschillende inspiratiesessies bereiden wij u, als ondernemer, zo goed mogelijk voor op de toekomst. We sluiten het evenement af met een leuke wrap-up en een gezellige borrel. Uiteraard kunt u na afloop nog tot 20.00 uur een bezoek brengen aan de diverse shows van Horse Event.

 

Het programma ziet er als volgt uit:

 

10.00 – 10.45 uur:
Ontvangst met een kopje koffie op de beursvloer

 

11.00 – 12.50 uur:
Officiële opening door Haike Blaauw en dagvoorzitter Humberto Tan

Janneke Eigeman van de Jagersvereniging over Communicatie van de toekomst

Keynote spreker: Marc Lammers - Lammeren

 

12. 50 – 14.00 uur:
Lunch op de beursvloer

 

14.15 – 15.15 uur:
Inspiratiesessies

 

15.30 – 16.10 uur:
Korte terugblik op de inspiratiesessies

Uitreiking Hippische Ondernemer van het jaar

Afsluiting congres door cabaretier Patrick Spekman

 

16.10 – 17.00 uur:
Drinks & Bites op de beursvloer

 

17.00 – 20.00 uur:
Mogelijkheid tot bezoek aan Horse Event

 

* Voor FNRS-bedrijven met het reguliere lidmaatschap zijn twee gratis kaarten voor De Hippische Ondernemer dag beschikbaar. FNRS-bedrijven met het basis- of het startend lidmaatschap ontvangen één gratis kaart.  Wilt u extra kaarten bestellen? Dat kan: de kosten voor een extra kaart, inclusief lunch en borrel, bedragen €108,- per stuk.

Klik hier om uw kaarten te reserveren
   Inspiratiesessies

Tijdens het middagprogramma van De Hippische Ondernemer dag vinden verschillende inspiratiesessies plaats waar u zich voor kunt opgeven. Per persoon kunt u één van de inspiratiesessies kiezen. Humberto Tan zal u tijdens het tweede pleinaire gedeelte bijpraten over alle inspiratiesessies. Zo hoeft u niets te missen! 

 

Zonder cijfers geen toekomst 
Inzicht hebben in de cijfers van een onderneming wordt steeds belangrijker; zeker bij het overnemen van een bedrijf of het regelen van een financiering. Blijft het voor u als ondernemer mogelijk om een gezonde onderneming te leiden of wordt het in de toekomst financieel onmogelijk? ABAB Accountants en Adviseurs vertellen u, in een interactieve sessie, over het belang van het in kaart brengen van de juiste cijfers. Ze spreken tevens hun verwachtingen uit en geven u advies over toekomstige ontwikkelingen.

               

Afzetmarkt van de toekomst  
Nederland is een paardenland. We doen het niet alleen goed in de (top)sport maar wij verkopen ook veel goede paarden aan het buitenland. Tijdens deze inspiratiessessie geeft Carlijn Pontenagel van Equine Support International haar mening over de afzetmarkt van de toekomst. Want zijn het de BRIC landen waar u zich als handels- en trainingsstal op moet richten of ziet het er naar uit dat andere landen aan een opmars bezig zijn? Carlijn laat zien waar u het beste de focus op kunt leggen als het gaat om de succesvolle verkoop van paarden.  

 

Welzijnsdiscussie         
Het welzijn van paarden is een onderwerp dat steeds belangrijker wordt en een steeds groter discussiepunt is binnen de sector. Bij ruiters, paardeneigenaren, bonden en de maatschappij is paardenwelzijn steeds vaker het onderwerp van gesprek. Punten van discussie zijn o.a. de bewegingsvrijheid van paarden, de verschillende rijstijlen en de vraag of we over een aantal jaren überhaupt nog op de rug van een paard mogen zitten. Dit heeft voor u als ondernemer veel gevolgen, want hoe gaat u met deze maatschappelijke veranderingen om? In een interactieve discussie gaan verschillende specialisten het gesprek met elkaar aan. U wordt als publiek uitgedaagd om actief deel te nemen aan de discussie.

                                

Opinieonderzoek
Hoe kijkt het Nederlandse publiek naar de hippische sector? En hoeveel weet het Nederlandse volk eigenlijk van onze sector? De antwoorden op deze vragen zijn voor bonden, organisaties en ondernemers erg interessant, want spreken wij het Nederlandse publiek op dit moment wel op de juiste manier aan?  Of werkt de huidige communicatiestrategie juist averechts op lange termijn? Een groot opinieonderzoek is uitgezet bij meer dan 2000 Nederlanders. Tijdens deze inspiratiesessie wordt het Opinieonderzoek op interactieve wijze gepresenteerd. De resultaten van dit onderzoek zijn opgenomen in de Hippische Monitor.

spacer
   Kijkje in de Keuken
Een van de gezelligste dagen van het jaar is toch wel het Kijkje in de Keuken. Traditiegetrouw vindt deze plaats op de donderdag voor De Hippische Ondernemer dag. Ook dit jaar hebben wij ons best gedaan om een leuk en interessant programma voor u samen te stellen. We eindigen natuurlijk weer met een gezellige borrel en barbecue.
 

Op donderdag 12 september verzamelen we bij het Apollo Hotel IJmuiden. Vanuit daar rijden we door naar Breukelen waar op een prachtige locatie al 22 jaar Stoeterij Zadelhoff gevestigd is. Stoeterij Zadelhoff staat voornamelijk bekend om de verhuur van rijtuigen. Van bruiloften tot uitvaarten; met de prachtige Friese paarden en authentieke collectie aan rijtuigen zijn zij een bekende naam in de regio. De stoeterij houdt zich ook bezig met het fokken van Friese paarden. Dit doen zij onder andere met hun eigen gefokte dekhengst Tjebbe 500.

 

Na dit inspirerende bezoek, gaan we op weg naar Ponymanege Equito. Maaike van Rijn en Axel Groeneveldt beschikken over een sterke hippische onderneming, met een unieke formule en visie, in de omgeving van Amsterdam. Vanwege deze unieke locatie zijn zij erg beperkt in hun uitbreidingsmogelijkheden en dat maakt ondernemen soms een grote uitdaging. Hun succes is niet onopgemerkt gebleven, want in 2016 werden zij verkozen tot Hippische Ondernemer van het jaar.

Na dit bezoek is het tijd om op te laden met een lekkere lunch. Bij restaurant Klein Kalfje, dat uitkijkt over de Amstel, kunt u nieuwe energie opdoen.

 

Ons laatste bezoek brengt u naar andere hoogtes. Bij het Space Expo krijgt u een unieke rondleiding door het interessante museum. U zult hier van alles leren over het heelal, zwarte gaten en het sterrenstelsel.

 

We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue op het strand van IJmuiden. Bij strandclub Zilt aan Zee worden we ontvangen met een heerlijke borrel en daarna wordt de barbecue aangestoken. De kosten voor de gehele dag bedragen €87,50 p.p. excl. btw. Dit is inclusief busvervoer, lunch, borrel en het diner. Het is ook mogelijk om alleen aan te schuiven bij het diner voor €50,00 p.p. incl. btw. 
Klik hier om u op te geven
   Hotelovernachting

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het Kijkje in de Keuken of op vrijdagochtend, geen zin heeft om lang in de auto te zitten. Daarom is het ook dit jaar mogelijk om een hotelovernachting te reserveren bij het Apollo Hotel IJmuiden.

 

Op loopafstand van het strand bevindt zich het Apollo Hotel IJmuiden met een prachtig uitzicht over de haven van IJmuiden. Het hotel bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van de Expo Haarlemmermeer, waardoor u (bijna) geen risico loopt op lange files.

 

U kunt ervoor kiezen om één of meerdere nachten te overnachten in het hotel. De kosten zijn als volgt: een 1-persoonskamer incl. ontbijt kost €129,- per nacht incl. btw. De kosten voor een 2-persoonskamer incl. ontbijt: €147,50 per nacht incl. btw. Vanwege de Harry's Horse Zitcompetitie op zaterdag en het KNHS Instructeurscongres op zondag, zijn er ook op die dagen hotelkamers beschikbaar.

 

Het reserveren van een hotelkamer kan enkel via de volgende link: https://bit.ly/2WIakxP
Let erop dat slechts enkele kamers zijn gereserveerd voor FNRS leden; vol is dan ook vol. Zorg er dus voor dat u op tijd boekt. Het reserveren van een kamer kan t/m 4 augustus 2019.

   Officiële uitnodiging

Zoals u van ons gewend bent, ontvangt u de officiële uitnodiging voor De Hippische Ondernemer dag en het Kijkje in de Keuken per post. Hier vindt u ook het programmaboekje terug, waarin het volledige programma vermeld staat. Op dit moment is onze drukker hard bezig om alle boekjes in goede orde bij u af te leveren. U kunt het boekje in de loop van volgende week op de deurmat verwachten.

 

Bij het programmaboekje zit ook een aanmeldkaart waarmee u zich kunt aanmelden voor het congres. U kunt deze aanmeldkaart gratis naar ons toesturen met de bijgeleverde retourenvelop. Het reserveren van een hotelkamer kan wel enkel via de aanmeldlink.

   Inschrijven

Wilt u zich graag direct aanmelden voor het congres, dan kan dat via www.fnrs.nl/agenda.

 

Het reserveren van een hotelkamer kan via de volgende link: https://bit.ly/2WIakxP.

 

LET OP: het reserveren van een hotelkamer kan slechts t/m 4 augustus! Heeft u vragen over het aanmeldproces? Neem dan contact op met de Ondernemersdesk via ondernemersdesk@fnrs.nl of via 088-02 24 300.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Tel. 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.