FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Het Hippisch Ondernemerscongres 2018 vindt over enkele weken weer plaats. Dit keer op een nieuwe locatie, de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Deze bijzondere locatie zal ervoor zorgen dat nog meer paardenliefhebbers hun hart kunnen ophalen bij dit jaarlijks terugkerende evenement.


spacer
spacer
spacer
   Het Hippisch Ondernemerscongres

Op vrijdag 14 september vindt de 15e editie van het Hippisch Ondernemerscongres plaats tijdens Horse Event. Dit jaar vindt het plaats bij de Expo Haarlemmermeer. Naast een andere locatie zijn er ook enkele wijzigingen doorgevoerd in de opzet van het congres. Binnen Horse Event wordt een ondernemersbeurs gemaakt waar het volledige programma zal plaats vinden. In de middag kunnen deelnemers kiezen uit vier interessante workshops. Het ontvangst, de lunch en de borrel vinden plaats op de beursvloer.

 

Het thema van het congres dit jaar is: Paardenbranche; heel opMERKelijk. Omdat de ontwikkelingen op digitaal vlak elkaar snel opvolgen, wordt er van u als ondernemer verwacht dat u hier op in kunt spelen. Maar hoe kunt u dit doen? Dit jaar staat het Hippisch Ondernemerscongres in het teken van marketing. De dagvoorzitter, Annette van Trigt, neemt u mee door het interessante programma van deze dag.

   Het programma

10.00 - 11.00 uur
Ontvangst op de beursvloer

11.00 - 12.30 uur
Officiële opening door Haike Blaauw en dagvoorzitter Annette van Trigt


Paardenwelzijn; interview met Prof. Dr. Marianne Sloet van Oldruitenborgh-Oosterbaan


Keynote speaker Björn Kuipers

 

12.30 - 14.00 uur
Uitgebreide lunch op de beursvloer


14.00 - 15.30 uur

Workshopprogramma


15.30 - 16.00
Bekendmaking Hippische Ondernemer van het jaar en afsluiting van het congres


16.00 uur

Netwerkborrel op de beursvloer

 

   Overnachten

Geen zin om lang in de file te staan richting het congres? Dan kunt u er voor kiezen om te blijven slapen in de buurt van de Expo Haarlemmermeer. Met het prachtige uitzicht over het strand kunt u er voor kiezen om te blijven overnachten in het Apollo hotel IJmuiden.


Op 20 minuten rijden van de Expo Haarlemmermeer ligt het Apollo hotel IJmuiden. Hier kunt u tijdens Horse Event blijven overnachten. Het hotel ligt direct aan het strand, wat er voor zorgt dat u heerlijk tot rust kunt komen na de drukke dagen op het evenement.


U kunt er voor kiezen om een of meerdere nachten te blijven overnachten. De kosten voor de overnachting zijn €125,- incl. btw voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

 

U kunt uw kamer zef online reserveren via. Let op! Een kamer reserveren is mogelijk t/m 1 augustus.

spacer
   Workshops

Workshop 1: Werven en binden met digitale marketing door Lenneke van Ingen
Vloggen, Snapchat of iets toevoegen aan je tijdlijn op Facebook. Dit zijn de zaken die de tegenwoordig steeds belangrijker worden voor de jeugd. Als manegehouder zie je misschien liever dat kinderen minder op hun telefoon zitten en meer op uw paarden. Toch zit er juist in deze ontwikkeling een grote kans voor u als manegehouder. Lenneke van Ingen heeft haar eigen castingbureau en is dagelijks bezig met de invloed van zogeheten influencers. Lenneke komt vertellen wat voor invloed social media tegenwoordig heeft bij de jeugd en hoe u op deze manier ruiters kunt werven en binden aan uw bedrijf.


Workshop 2: Sport en fokkerij door Annette van Trigt

Goede sportpaarden fokken, daar is waar wij Nederlanders goed in zijn. Je ziet regelmatig paarden op grote wedstrijden die in Nederland gefokt zijn. Tegelijkertijd zijn er ook steeds meer bekende dekhengsten die tijdelijk uit dekdienst worden gehaald omdat ze goed presteren in de sport. Dekken kost veel energie voor een hengst en dit zou ten koste kunnen gaan van de sportprestaties. Hoe combineer je deze twee zaken? Samen met een ervaren fokker vertelt Annette van Trigt tijdens deze workshop over de samenkomst van (top)sport en fokken.


Workshop 3: Manege instructeur een vak apart door Marion Schreuder
Sinds januari 2018 is Marion Schreuder aan de slag bij de afdeling opleidingen van de KNHS. Op dit moment is de KNHS bezig met een hoop vernieuwing binnen de opleidingen die zij aanbieden. Marion Schreuder zal tijdens deze workshop vertellen welke veranderingen er doorgevoerd worden en hoe u de opleidingen het beste kunt inzetten op uw bedrijf.

Workshop 4: HAS Monitor door Monique van Hal
Een van de jaarlijks terugkerende workshop tijdens het Ondernemerscongres is de workshop waarin de Hippische Monitor en uitslagen van het onderzoek, dat jaarlijks door HAS Hogeschool wordt gedaan, besproken worden. Een inspirerende, interactieve sessie door Monique van Hal geeft u inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen. De sessie biedt volop kansen en inspiratie voor het ondernemerschap: waar gaat u op inzetten komend jaar?

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.