FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Nog maar 4 weken tot het Hippisch Ondernemerscongres 2016. Heeft u uw gratis FNRS-kaarten al besteld? Het thema van dit jaar is Horsepitality; gastvrijheid in de paardenbranche. Het belooft een interessante middag te worden, met daarna een gezellige borrel en een uitstekend diner!

spacer
spacer
spacer
   Hippisch Ondernemerscongres

Zet vrijdag 9 september 2016 in uw agenda! Ook deze dertiende editie van het Hippisch Ondernemerscongres wilt u namelijk niet missen. Er zijn een aantal inspirerende topsprekers vastgelegd en er wordt bekend gemaakt wie zichzelf de Hippisch Ondernemer van het Jaar 2016 mag noemen!
 

Het congres is verhuisd van de ochtend naar de middag. 's Ochtends is het mogelijk om Horse Event te bezoeken en interessante workshops te volgen. Om 14:00 gaat het congres van start. Om 17:00 is het borreltijd en worden de winnaars van de Bewuste Kantine bekend gemaakt. Voor FNRS-leden is er daarna een afsluitend diner: goed eten, gezelligheid, netwerken, maar ook een officieel tintje. 
 

9 september 2016
Nationaal Hippisch Centrum
De Beek 125
3852 PL Ermelo 

   Horsepitality

Horsepitality, afgeleid van het Engelse woord voor gastvrijheid. Een aantrekkelijke omgeving, een aangename sfeer en gemotiveerde, vakbekwame en vriendelijke medewerkers zijn de basisvoorwaarden voor een positief gevoel bij uw klanten. Maar hoe creëert u die beleving? Medewerkers maken het verschil! Tijdens het congres doet u heel veel ideeën op om zelf toe te passen.

   Sprekers

Tom van 't Hek
Onze dagvoorzitter is Tom van 't Hek, voormalig huisarts, voormalig tophockeyer en oud-hockeybondscoach. Sinds 1995 werkt hij als radiopresentator. Hij presenteert nog tot 1 september het programma de Ochtendspits bij BNR Nieuwsradio. 

Haike Blaauw: FNRS & Horsepitality
FNRS-directeur Haike Blaauw praat u bij over de FNRS. Waar staan we, waar gaan we naar toe en hoe gaan we onze doelen bereiken? Daarnaast geeft hij een toelichting op het thema Horsepitality. 

Niek van den Adel: Gastvrijheid

Zijn motto: geluk zit niet in je benen. Geluk is een keuze! Dus is hij, vijf jaar na zijn motorongeluk waar hij onder andere een dwarslaesie aan over gehouden heeft, getrouwd met zijn bloedmooie ergotherapeute, is hij vader van een tweeling, laat hij een huis bouwen, spreekt hij als coach en motivator duizenden mensen toe en leert hij topmanagers wat gastvrijheid is. 

Patrick van Veen: Dierbare collega's
Van Veen weet als geen andere parallellen te trekken tussen de dieren- en de mensenwereld. In het bijzonder met betrekking tot relaties op het werk. Hij spreekt over macht en imponeren, groepsdruk en samenwerking, communicatie en uiterlijk vertoon. Het belooft een interessante lezing te worden, waar iedereen zichzelf of collega's in kan herkennen.

  

spacer
   Programma

Hippisch Ondernemerscongres 2016
Locatie: FNRS-hal
Congresthema: horsepitality
 

10:00 - 13:30
Workshops en demonstraties

14:00
Start congres, met:

  • Opening door FNRS-directeur Haike Blaauw
  • Dagvoorzitter Tom van 't Hek
  • Spreker Niek van den Adel: Gastvrjheid
  • Spreker Patrick van Veen: DIERbare collega's
  • Bekendmaking Hippische Ondernemer van het jaar
  • Bekendmaking winnaar Bewuste Kantine


17:00 - 18:00 
Ondernemersborrel
 

18:00 - 22:00 
Ondernemersdiner voor FNRS-ondernemers

   Kijkje in de Keuken

Op donderdag 8 september 2016

Ook dit jaar bezoeken we de dag voor het congres met een groep collega’s een drietal bedrijven, tijdens het Kijkje in de Keuken.

Het belooft een interessante en leerzame dag te worden in Overijssel en Gelderland. We ontvangen u om 9:00 in het Westcord Hotel de Veluwe aan de Oud Milligenseweg 62 in Garderen.

Vanuit hier gaan we naar collega FNRS-bedrijf Manege Snorrewind. Daarna gaan we door naar de tweede locatie: Paardenmelkerij Sand. Het laatste bedrijf is Team Nijhof. Dit innovatieve bedrijf is in 2015 Hippisch Ondernemer van het jaar geworden. 

 

Een dag vol bijzondere ervaringen die we afsluiten met een borrel en een gezellig diner en voor wie wil een overnachting bij Westcord Hotel de Veluwe, om uitgerust aan te komen op het Ondernemerscongres. 
 

De kosten voor deze gezellige en leerzame dag bedragen €87,50. Dit is inclusief busvervoer, ontvangst, lunch, borrel en diner.

Klik hier
   Voor verenigingen

Sinds 1 januari 2016 kunnen ook KNHS-verenigingen met een eigen accommodatie zich aansluiten bij de FNRS. Deze enthousiaste leden ontmoeten wij ook graag op het congres. Daarom bieden wij deze verenigingen flinke korting op de tickets. U betaalt geen €95, maar slechts €55 euro per persoon voor het congres en de aansluitende borrel.

Klik hier om uw verenigingskaarten te bestellen

spacer
spacer
spacer
spacer

Contact met ons?

spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op:  Tel +31 (0)88 022 43 00

spacer
spacer

Stuur een e-mail naar:  ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.