Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Belangenbehartiging
> Kwaliteitskeurmerk en veiligheid
> FNRS Ruiterpaspoort, opleidingen en cursussen
> Administratieve organisatie & financiën
> Collectieve voordelen en partners
spacer spacer
FNRS, uw branchevereniging

De FNRS is een branchevereniging die centraal staat in de hippische sector, voor en door ondernemers en gericht op kwaliteit, veiligheid, plezier en duurzaamheid en waar klant en paard centraal staan. Wat de FNRS voor u als manegehouder kan betekenen leest u in deze e-mail en op de hierbij behorende pagina's van onze website.


more
spacer
spacer
spacer

Als sector gezamenlijk naar buiten treden is noodzakelijk. Denk aan dierenwelzijn, besmettelijke dierziekten, wetgeving rondom paardentransport, BTW-geschillen met de fiscus en ruimtelijke ordening.

spacer
spacer
spacer

Laat uw klant zien dat u kwaliteit, veiligheid en klantvriendelijkheid in huis heeft. Om uw klanten een handvat te geven heeft de FNRS het sterrensysteem ontwikkeld.

spacer
spacer
spacer

Zoekt u meer mogelijkheden om uw ruiters te activeren, te motiveren, te binden en uitdaging te bieden? Maak dan gebruik van de
FNRS Ruiteropleidingen.

spacer
spacer
spacer

De FNRS organiseert opleidingen en cursussen voor instructeurs, juryleden, examinatoren en ook voor ondernemers. Deel kennis en leer van elkaar. Op de website van de FNRS vindt u een overzicht.

spacer
spacer
spacer

Gebruik maken van gestandaardiseerde contracten en overeenkomsten, boekhoudprogramma's, accountantsdiensten en financieel advies aan de hand van kengetallen.

spacer
spacer
spacer

FNRS Leden krijgen flinke kortingen op verzekeringen, muziekrechten, horeca-inkopen, afvalverwerking, foerage, boekhoud- en softwareprogramma's tot zelfs het wassen van paardendekens. Op de website vindt u een overzicht.

spacer
spacer
Ga direct naar
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS