Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Springen met jouw manege op Indoor Brabant
> Manegeruiters beoordelen is een vak apart
> Is jouw instructeur up-to-date?
spacer spacer
Ruiterpaspoort in 2016
8 december 2015

Tot op heden zorgde de FNRS er niet alleen voor dat de aangesloten stallen en maneges zo goed mogelijk hun bedrijf konden managen, maar ze hielden zich ook bezig met het ontwikkelen van ruiteropleidingen voor ruiters zonder eigen paard. Vanaf 1 januari 2016 verandert er het een en ander want de FNRS gaat nauw samenwerken met de KNHS. We vertellen graag wat dat voor jou betekent.


more
spacer
spacer
spacer
8 december 2015

De data van de regiofinales van de FNRS Zitcompetitie voor 2016 zijn 12, 19 en 26 juni. Ook deze keer is Harry's Horse de sponsor van deze competitie voor manegeruiters.

spacer
spacer
spacer
8 december 2015

De FNRS Springcompetitie is een landelijke competitie voor manegeruiters. Er wordt gesprongen in drie categorie├źn: S40, S60 en S80. De finale vindt plaats op Indoor Brabant. Ben jij erbij?

spacer
spacer
spacer
8 december 2015

FNRS-juryleden worden speciaal opgeleid voor het beoordelen van een ruiter of een menner en niet van een combinatie. Alle juryleden worden gratis bijgeschoold op zaterdag 6 februari.

spacer
spacer
spacer
8 december 2015

Ben jij ook zo blij met jouw instructeur? Instructeurs die lesgeven op een FNRS Bedrijf krijgen ieder jaar de mogelijkheid om voor een klein bedrag de Workshop voor FNRS Instructeurs bij te wonen. Op zondag 7 februari vindt deze dag plaats.

spacer
spacer
Regiofinale Springcompetitie Oudkarspel
27
DECEMBER
event more
Meer nieuws
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS
Klik hier om u af te melden