FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Wij willen u graag nog even herinneren aan de regiovergaderingen die eraan komen. De regiovergaderingen staan altijd in het teken van de actuele ontwikkelingen van de FNRS en de hippische sector. Er is ruimte om hierover in gesprek te gaan met de FNRS en andere hippische ondernemers uit uw regio. Meld u aan door op onderstaande knop te drukken als u hierbij aanwezig wil zijn.

Wij rekenen alleen op uw komst als u zich heeft aangemeld.

spacer
spacer
spacer
   Programma

Om een duidelijk beeld te krijgen van het aantal aanwezigen, is het van belang dat u zich aanmeld voor de bijeenkomst. Schikt de datum van uw regio u niet? U bent uiteraard van harte welkom op een van de andere locaties. Wij ontvangen uw aanmelding graag voor maandag 29 oktober.


De regiovergaderingen zijn een mooie gelegenheid om collega-ondernemers uit de regio weer eens te zien en te spreken. Deze bijeenkomst is erop gericht om u op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen binnen de paardenbranche en de FNRS.

 

Ook dit najaar is er weer veel informatie om u over bij te praten. Op 3 oktober is in de Tweede Kamer een debat geweest over de paardensector, waar wij u graag over bijpraten wat dit voor gevolgen kan hebben. Daarnaast geven wij u ook informatie over de verhoging van de BTW, waar u al over kunt lezen op onze website. 

 

Ook de KNHS zal aanwezig zijn. Zij vertellen u graag inhoudelijk meer over de verschillende instructeursopleidingen en wat instructeurs van verschillende niveaus aan uw bedrijf kunnen toevoegen. Ook zullen zij de onlangs ontwikkelde Eventing Derby verder toelichten.

 

Naast de informatieve invulling is er ook ruimte voor een rondleiding over het bedrijf en wordt er gezorgd voor een lekkere lunch.

 

Op verzoek van onze leden zijn er dit jaar niet vier, maar vijf bijeenkomsten georganiseerd. Hiermee heeft u een extra locatie om uit te kiezen en komen we daardoor nog dichter bij u in de buurt.

spacer
   Datum en tijd

Datum: dinsdag 6 november
Tijd: 10:30 - 14:30 uur
Locatie: Manege Nieuw Amstelland

 

Het is geen probleem als u op de datum van uw regio niet kan, u kunt zich ook inschrijven voor een vergadering op een andere datum.

Donderdag 8 november
Regiovergadering regio 2 - Manege Lansbergen
Dinsdag 20 november
Regiovergadering regio 3 - Manege de Hjouwer
Donderdag 15 november
Regiovergadering regio Oost - Holzik Stables
Donderdag 15 november
Regiovergadering regio 4 - RSC De Drie Linden

 

Aanmelden
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.