FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Kom naar de opfokbijeenkomst op dinsdag 29 mei! Het belooft een interessante middag te worden, waarin veel aandacht is voor geboortebegeleiding. De bijeenkomst wordt gegeven bij Veldhuisen Stables Nigtevecht, centraal in Nederland. 

Deelname is gratis voor FNRS-ondernemers die zich geheel of gedeeltelijk bezighouden met opfok of hierin geïnteresseerd zijn. Aanmelden kan via onderstaande link.

spacer
spacer
spacer
   Thema: geboortebegeleiding

Er worden interessante thema’s onder de aandacht gebracht tijdens de opfokbijeenkomst, zoals geboortebegeleiding en verschillende actualiteiten. Mr. Peter Goumans, advocaat bij onze FNRS-partner Hekkelman, zal de juridische aspecten bespreken die samenhangen met geboortebegeleiding. U kunt hierbij denken aan de afspraken die gemaakt kunnen worden met de eigenaar van de merrie wanneer u als opfokker de begeleiding van A tot Z verzorgd. Ook kunt u denken aan de juridische implicaties die samenhangen met de verplichting die een ondernemer op dit punt op zich neemt.

 

Daarnaast zullen een aantal juridische actualiteiten besproken worden:

-      “Illegale” beeldopnames van bedrijven;

-      Duplicaat paspoorten;

-      De behandeling van het aspect geur rond hippische bedrijven in bestemmingsplannen.


Uiteraard is het mogelijk om vragen te stellen.

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
   Rond de tafel

Het opfokken van jonge paarden is een vak apart. Er is, naast de specifieke kennis over het veilig en gezond op laten groeien van deze dieren, ook kennis nodig over ondernemen.
 

Op de bijeenkomst gaan we graag met u in gesprek over geboortebegeleiding en alle andere onderwerpen die te maken hebben met de opfok.

Daarnaast willen we ook met u nadenken over hoe wij gezamenlijk FNRS-opfokbedrijven nog beter op de kaart kunnen zetten. En uiteraard is er ook tijd voor een kijkje op het bedrijf van onze gastlocatie Veldhuisen Stables Nigtevecht.

   Locatie en tijden

Datum: dinsdag 29 mei
Tijd: 13:00 - 15:30 uur
Locatie: Veldhuisen Stables, Klompweg 30, Nigtevecht
De bijeenkomst begint met een lunch.

Meld u aan!
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.