FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Kom naar de opfokbijeenkomst op dinsdag 15 januari! Het belooft een interessante avond te worden. Tijdens deze bijeenkomst heeft u de mogelijkheid om met collega´s in gesprek te gaan over diverse stellingen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onderandere huisvesting en welzijn, betalingsproblemen en dierenziekten. De bijeenkomst wordt gegeven bij Stal Paardenvreugd in Eemnes.

Deelname is gratis voor FNRS-ondernemers die zich geheel of gedeeltelijk bezighouden met opfok of hierin geïnteresseerd zijn. Aanmelden kan via onderstaande link.

spacer
spacer
spacer
   Opfokbijeenkomst

Dit jaar is er geen specifiek thema gekoppeld aan de opfokbijeenkomst. Wij willen u graag de gelegenheid geven om antwoord te krijgen op uw vragen. Daarnaast  heeft u natuurlijk de mogelijkheid om met collega´s in gesprek te gaan over diverse stellingen. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere huisvesting en welzijn, betalingsproblemen en dierenziekten.

 

 

Heeft u zelf een onderwerp of een vraag die u graag terug wilt zien komen? Geef dit dan uiterlijk 8 januari door aan de Ondernemersdesk via ondernemersdesk@fnrs.nl.

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
   Rond de tafel

Het opfokken van jonge paarden is een vak apart. Er is, naast de specifieke kennis over het veilig en gezond op laten groeien van deze dieren, ook kennis nodig over ondernemen.
 

Op de bijeenkomst gaan we graag met u in gesprek over diverse onderwerpen die te maken hebben met de opfok.

Daarnaast willen we ook met u nadenken over hoe wij gezamenlijk FNRS-opfokbedrijven nog beter op de kaart kunnen zetten. En uiteraard is er ook tijd voor een kijkje op het bedrijf van onze gastlocatie Stal Paardenvreugd.

   Locatie en tijden

Datum: dinsdag 15 januari
Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Locatie: Stal Paardenvreugd, Wakkerendijk 106, 3755 DE Eemnes

Meld u aan!
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.