FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Bij het opstarten of professionaliseren van uw bedrijf is het goed om te weten welke cijfers er van belang zijn in de hippische sector. Wat is toegevoegde waarde van deze kengetallen voor uw organisatie en hoe kunt u sturen op de juiste cijfers? Op dinsdag 21 maart organiseren de FNRS en ABAB de bijeenkomst Aan de slag met kengetallen. Komt u ook?

spacer
spacer
spacer
   Kengetallen

Kengetallen zijn berekeningen op basis van de financiële administratie van uw bedrijf. Kengetallen laten zien hoe gezond uw bedrijf is en zorgen ervoor dat u uw cijfers kunt vergelijken met die van andere bedrijven.


Bedrijfsblindheid ligt bij ieder bedrijf op de loer. Zeker wanneer ondernemers voornamelijk actief zijn binnen de grenzen van het eigen erf. Inzicht in de kengetallen van uw bedrijf kan helpen om uw bedrijf van een afstand te bekijken en uw visie scherp te stellen.
 

Een aantal jaar geleden is  de FNRS in samenwerking met andere organisaties Project Kengetallen gestart. Doel van dit project is het definiëren, verzamelen, berekenen en toetsen van belangrijke kengetallen in de paardensector. Omdat we merken dat de informatie die voortkomt uit dit project onmisbaar is, hebben we besloten om het in samenwerking met ABAB weer op te pakken. En daar hebben we uw hulp bij nodig!

   Programma

10.30 uur
Ontvangst met koffie

10.45 uur
Start programma

10.50 uur
Presentatie Sturen op cijfers door Frank de Reu van ABAB. Wat is uw beeld van kengetallen? Welke zijn voor u van belang? Hoe kan het sturen op cijfers uw organisatie verder helpen? Wat zijn de cijfers uit de sector? 

12.30 uur
Presentatie Cijfers voor FNRS door Robert van Almkerk. Een interactieve presentatie over de herintroductie van het Project Kengetallen.

13.00 uur
Lunch en afsluiting

spacer
   Aan de slag

Op 21 maart organiseren de FNRS en ABAB een bijeenkomst voor geïnteresseerde FNRS-leden. Frank de Reu, directeur paardenhouderij van ABAB, en Robert van Almkerk, branchecoördinator van de FNRS, vertellen u meer over het belang van kengetallen en het nut van deze cijfers.

Vragen die onder andere aan bod komen zijn: wanneer loopt mijn bedrijf goed en welke cijfers heb ik hiervoor nodig? Wat zijn belangrijke stuurelementen? Hoe kan ik er zelf mee aan de slag? Welke cijfers zijn voor mijn organisatie interessant? Wat is de toegevoegde waarde? Waar zie ik nu mogelijke knelpunten in mijn ondernemen en hoe zou het werken met kengetallen mij kunnen helpen deze knelpunten te verminderen?

Daarnaast is deze bijeenkomst de aftrap van de herintroductie van Project Kengetallen. We vertellen u hoe deelname aan dit project waardevol is voor zowel voor uw bedrijf als de gehele hippische sector.

   Datum en tijd
Wanneer: 21 maart 2017
Tijd: 10:30 tot 14:00
Waar: FNRS, De Beek 125, Ermelo
Kosten: gratis 
Aanmelden
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.