FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Kom naar de IST-bijeenkomst op woensdag 17 februari! Het belooft een interessante middag te worden, waarop veel aandacht is voor import, export en transport. De bijeenkomst wordt gegeven op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo. 

Deelname is gratis voor FNRS ondernemers die zich geheel of gedeeltelijk bezig houden met instructie, sport en training. Aanmelden kan via onderstaande link 

spacer
spacer
spacer
   Transport, import en export

Het thema van de bijeenkomst is Transport, import en export. Dit is een breed onderwerp en bevat onder andere dierenwelzijn, documenten, wet- en regelgeving, gezondheidseisen, controlerende instanties en tal van andere aspecten. Hoe zit het bijvoorbeeld met de gezondheidsverklaring van de NVWA? Welke rijbewijzen heeft u nodig? Moet u ieder transport aanmelden bij TRACES?

Het zijn allemaal zaken waar u bij de aan- en verkoop van paarden aan of uit het buitenland, internationale wedstrijden en trainingsverblijven mee te maken kan hebben.

   BSS Horse Transport

Drie experts van BSS Horse Transport zijn op 17 februari aanwezig om tekst en uitleg te geven over het thema transport, import en export. BSS is een echte specialist op dit gebied: het bedrijf vervoert jaarlijks meer dan 5500 paarden door geheel Europa. Daarnaast gaat BSS binnenkort van start met het transport van (sport)paarden naar andere continenten.


Naast het vervoeren van paarden is BSS ook gespecialiseerd in het aanvragen en verzorgen van de benodigde certificaten voor de export van paarden binnen en buiten de EU.

spacer
   Rond de tafel

Daarnaast is deze bijeenkomst er om samen met u in gesprek te gaan over alles wat u bezighoudt op en rond uw IST-bedrijf. Wat zijn trends die u signaleert? Waar loopt u tegenaan? Welke afspraken maakt u met uw klanten en ruiters? Wat legt u vast en wat niet? En hoe kan de FNRS u nog beter van dienst zijn bij uw activiteiten?

Op laagdrempelige wijze wisselt u tips en tricks uit met collega-ondernemers.  

   Locatie en tijden

De bijeenkomst is op woensdag 17 februari van 13:00 tot 15:30 op het KNHS Centrum, De Beek 125 te Ermelo.

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.