FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Weet u al welke twee leuke en leerzame evenementen wij in juni op het programma hebben? Op 11 juni is er een themabijeenkomst over het thema verzekeringen. Tijdens deze bijeenkomst zal de arbeidsongeschiktheidsverzekering voor de ondernemer centraal staan.

Op 21 juni vindt er weer een editie van Kijkje in de keuken plaats. Een evenement waarbij u de mogelijkheid krijgt om achter de schermen te kijken bij inspirerende hippische bedrijven. Dit jaar gaan we naar Manege Chardon en CHIO Rotterdam. Gaat u mee?

spacer
spacer
spacer
   Manege Chardon
Manege & vierspanteam Chardon bevindt zich aan de rand van Delft tegen het recreatie gebied Midden-Delfland in de gemeente Schipluiden. IJsbrand en Paulien Chardon hebben hier een veelzijdig paardenbedrijf.
 
Sinds vele jaren beoefent IJsbrand topsport met zijn vierspan. Ijsbrand heeft 4 wereldtitels op zijn naam staan en 27 nationale titels.
 
Het bedrijf beschikt over vele faciliteiten als royale pensionstallen, twee binnenbanen, een grote buitenbaan, longeerpiste, stapmolen en paddocks. Via een brug is er toegang tot het uitgestrekte recreatiegebied Midden-Delfland waar tal van ruiterpaden garant staan voor een heerlijke rit in de natuur. Kortom: een mooi en inspirerend bedrijf om te bezoeken!
   CHIO Rotterdam

Kijkje in de Keuken valt samen met de eerste dag van een van de grootste paardensportevenementen van het land: CHIO Rotterdam. Als afsluiter van de dag gaan we daarom naar CHIO. Daar hebben we een speciale FNRS-lounge voor een gezellige borrel.


Het CHIO Rotterdam vond in 1948 voor de eerste keer plaats op de locatie in het Kralingse Bos. Het is daarmee het oudste internationale topsport evenement van Rotterdam. Naast een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau, biedt het CHIO Rotterdam een aantrekkelijk programma van hippische showprogramma’s, culinaire verrassingen, talrijke kwaliteitsstandhouders en muzikaal entertainment in het befaamde Stroodorp.  

Om 17:30 uur is Kijkje in de Keuken afgelopen, maar u kunt zo lang u wilt op CHIO blijven. 's Avonds worden er diverse internationale springwedstrijden verreden, dus er valt nog genoeg te zien.
   Praktisch en prijzen
Datum: donderdag 21 juni 2018
Tijd: 10:30 - 17:30 uur
Startlocatie: parkeerplaats CHIO Rotterdam Kralingseweg 120, 3062 CG Rotterdam
Prijs: 60 euro, inclusief koffie, lunch, borrel, busreis en parkeerkaart.
Meld u aan!
spacer
   Themabijeenkomst verzekeringen

In samenwerking met FNRS-partner Meeùs organiseert de FNRS wederom een Themabijeenkomst verzekeringen. Tijdens deze bijeenkomst zal voornamelijk de arbeidsongeschiktheidsverzekering van ondernemers centraal staan.

Arbeidsongeschiktheid


Als ondernemer bent u zich bewust van het risico op arbeidsongeschiktheid. Jaarlijks raakt bijna één op de tien ondernemers tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt. Veel ondernemers vinden een AOV te duur, te ingewikkeld of denken dit niet nodig te hebben. Maar zorgt u er voor dat uw organisatie blijft draaien als u als ondernemer uitvalt?

FNRS en Meeùs hebben zich over deze vragen gebogen. Tijdens de bijeenkomst over verzekeringen willen wij u de risico’s en mogelijkheden presenteren.

Aansprakelijkheid

Daarnaast zijn er de afgelopen jaren diverse vragen bij FNRS binnen gekomen over aansprakelijkheid stelling. FNRS-Partner Meeùs heeft hierover contact gehad met enkele zorgverzekeraars. Tijdens de bijeenkomst zal ook dit onderwerp aan bod komen.

 

 

Meeus-zwartwit.jpg   Meld u aan voor Themabijeenkomst verzekeringen

Datum: maandag 11 juni 2018
Tijd: 10:30 - 14:30 uur
Locatie: FNRS
De Beek 125
3850 CA
Ermelo

 

 

 

Meld u aan!
   Vragen?

Heeft u nog vragen? Neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300 of ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl.

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.