FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

spacer

Swaen Brink nieuwe accountmanager FNRS


Per 1 juni versterkt Swaen Brink het accountmanagersteam van de FNRS. Na een inwerkperiode gaat zij 3 dagen per week op bezoek bij bedrijven in Noord-Nederland. FNRS-directeur Haike Blaauw: “Wij zijn heel blij dat Swaen voor de FNRS aan de slag wil. Swaen kent een lange geschiedenis bij de FNRS en heeft heel veel kennis in huis. Het is ontzettend fijn dat ze het FNRS-gevoel en haar kennis wil gaan delen met bestaande en nieuwe leden.” 

HC Boeyenkamp
Swaen is sinds 1979 mede-eigenaar van HC Boeyenkamp. “Tot de middelbare school had ik eigenlijk niet zoveel met paarden,” lacht ze. “Pas toen ik in een beroepenlijstje paardrij-instructeur zag staan en tegen mijn vader vertelde dat ik dat wilde worden, ben ik begonnen met paardrijden en dat is uiteindelijk uitgegroeid tot HC Boeyenkamp.” Het bedrijf, dat ooit begon met alleen een buitenrijbaan, groeide uit tot een veelzijdig manegebedrijf. 

Technische Commissie
“Een jaar of elf, twaalf geleden kwam toenmalig FNRS-accountmanager Wilfred Franken bij mij op het erf. Wat begon met de vraag of ik jurycursussen wilde gaan geven, groeide uit tot een supertijd in de Technische Commissie”, vertelt Swaen. “Met die Technische Commissie hebben we veel mooie dingen gemaakt. Neem bijvoorbeeld de boeken voor de ruiteropleidingen, het uitbouwen van de Zitcompetitie,  de instructeursopleiding MMI, terugkomdagen, cursussen... We hebben met dat team heel veel bereikt!” 


Sabbatical
Nadat Swaen vorig jaar uit de Technische Comissie stapte heeft ze een complete sabbatical genomen om op te laden en te herstellen van een zware periode. De zorg voor het bedrijf ligt momenteel bij haar ouders. Over haar sabbatical: “Ik heb een zoon van 16, dus ik ben gewoon lekker op het bedrijf blijven wonen, maar ik ben vooral dingen gaan doen die ik leuk vind. 

Ik ben lekker weer aan het paardrijden en sinds kort bestuurslid van het KWPN Friesland en lid van de Rotary. Mijn energie neemt weer toe en de vraag van Haike of ik als accountmanager voor de FNRS aan de slag wil, kwam precies op het goede moment. Ik hoefde er niet lang over na te denken."


Accountmanager
“Ik ga drie dagen per week op bezoek bij FNRS-bedrijven en nieuwe bedrijven om te kijken waar een samenwerking mogelijk is. De ruiteropleidingen zijn natuurlijk mijn stokpaardje, maar daarnaast ben ik ook al sinds 1979 ondernemer, dus ook op dat gebied hoop ik ondernemers te kunnen ondersteunen”, legt Swaen uit. “Wat ik ze vooral mee wil geven is het plezier. Als je plezier beleeft aan wat je doet, dan straal je dat ook uit en daarmee ben je een wandelend reclamebord!” 

FNRS
Haike Blaauw: “We waren op zoek naar iemand die het FNRS-gevoel ten volle kan uitdragen en daarnaast ook een hoop kennis heeft over de FNRS en de opleidingen. We willen nieuwe leden nog beter begeleiden en daarnaast ook zorgen voor groei van de FNRS. Ik ben er van overtuigd dat Swaen de juiste persoon is voor deze functie en ik kijk erg uit naar de samenwerking.” 
 

 

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op via 088 0224 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.