FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Totaalgroothandel Sligro is al jarenlang partner van de FNRS en een betrouwbaar adres voor al uw food, non-food, (fris)drank en versproducten. In maart organiseren de FNRS en Sligro vier gratis inspiratieworkshops om u te inspireren en meer inkomsten uit uw kantine te halen.

spacer
spacer
spacer
   Workshops

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Sligro, hoe meer rendement uit uw horeca kan halen en welke producten er interessant zijn voor uw assortiment? In maart organiseren de FNRS en Sligro vier gratis inspiratieworkshops, exclusief voor FNRS-leden. Een culinair adviseur van Sligro laat u kennis maken met foodconcepten om op een leuke en gemakkelijke manier uw kantineomzet te verhogen.

Aantrekkelijke broodjes
Wat kunt u met een frietje doen om deze op een eenvoudige manier te upgraden en daar zo meer marge op te halen? Hoe maakt u broodjes aantrekkelijker? En wat is het geheim van een goede hamburger, zonder dat u een topkok bent? U krijgt volop suggesties tijdens deze workshop. Niet te ingewikkeld, maar wel zo dat u net iets meer kunt bieden met meer marge.

Uw assortiment
Ook gaan we tijdens de workshop in op het productassortiment. Welke producten lopen bij u goed tijdens weekdagen? En in de weekenden en met wedstrijden? Zou u hier nog iets aan kunnen aanpassen zodat gasten wat langer blijven? Natuurlijk mag u ook zelf volop proeven en proberen.

Toegang is gratis en tijdens de workshop zijn zowel uw FNRS-accountmanager aanwezig, als de accountmanger van Sligro, Nic de Bruijn.

> Meld u direct aan!
   Kortingsregeling

FNRS-leden krijgen 3% korting op alle Sligro-aankopen (behalve tabak, emballage en doorfactureringen). Dit bedrag wordt automatisch opgebouwd over alle aankopen tot 30 juni 2018 en in de loop van de zomer van 2018 uitgekeerd als bonus. Vanaf 1 juli 2018 begint u opnieuw met sparen. De driewekelijkse folderacties van Sligro doen ook mee aan deze kortingsregeling.

Alle FNRS-leden hebben begin dit jaar een nieuwe Sligro-pas ontvangen. Door gebruik te maken van deze pas, wordt de korting automatisch verrekend op al uw Sligro-aankopen. Er is geen minimumbedrag per order en u hoeft hier zelf niets voor te doen. Het werkt dus heel eenvoudig: u betaalt wat er op het prijskaartje staat en de korting wordt automatisch berekend, opgeteld en uitgekeerd. Als u de pas een keer vergeten bent, is dat geen probleem: alle FNRS-leden worden bij aan- en afmelding doorgegeven aan Sligro. U staat dus ook in het systeem geregistreerd als FNRS-lid.

spacer
   Planning en aanmelden

Dinsdag 6 maart
11:00 - 14:00 uur
Sligro Maastricht
Aanmelden

Maandag 12 maart
11:00 - 14:00 uur
Sligro Zwolle
Aanmelden

Dinsdag 20 maart
11:00 - 14:00 uur
Sligro Utrecht
Aanmelden

Maandag 26 maart
11:00 - 14:00 uur
Sligro Rotterdam Spaanse Polder
Aanmelden

   Over Sligro

Sligro heeft 50 zelfbedieningsgroothandels, 8 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen, waarmee bedrijfsmatige klanten in het hele land bediend worden. De groothandel heeft alle kantineklassiekers in het assortiment, maar biedt ook vernieuwende producten en concepten, zodat u uw kantine volledig naar wens in kan richten. Een bezoek aan de zelfbedieningsgroothandels is extra leuk, omdat het mogelijk om allerlei producten te proeven en kennis te maken met nieuwe concepten.

Daarbij bieden de accountmanagers van Sligro u ook graag ondersteuning. Waarschijnlijk vormt uw foyer een belangrijke bron van omzet en rendement, terwijl het in de meeste gevallen om een nevenactiviteit gaat. Daarom denken de accountmanagers van Sligro op verzoek graag mee hoe u op eenvoudige wijze de kantineomzet kunt verbeteren en het rendement verhogen. U kunt een afspraak maken via FNRS.nl/sligro.

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

Naar de pagina van Sligro
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.