FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Op donderdag 12 april organiseert de FNRS de voorjaarsvergadering voor regio 4 bij Manege Hooidonk in Nuenen. Tijdens de vergadering gaan we samen met u in gesprek over de actuele ontwikkelingen binnen de FNRS en in de hippische sector. Zien we u daar?

spacer
spacer
spacer
   Programma

De regiobijeenkomst komt er weer aan. Een mooie gelegenheid om collega-ondernemers uit de regio weer eens te zien en te spreken en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de FNRS. Dit voorjaar zullen wij in ieder geval de FNRS-plannen voor 2018 met u delen, waarbij wij natuurlijk ook nog even terugkijken op het afgelopen jaar.

Op dit moment loopt er een enquête onder alle FNRS-leden over de tevredenheid over de samenwerking met de KNHS. De uitkomsten van deze vragenlijst bespreken we graag met u tijdens de regiovergadering. Heeft u de vragenlijst nog niet ingevuld? Het kan nog tot en met 30 maart! U vindt de link in uw mailbox.

Er is een handige tool ontwikkeld om uw ruitersportcentrum gereed te maken voor de vernieuwde privacywetgeving, die op 25 mei ingaat. Robert van Almkerk vertelt u hier graag meer over.

Tot slot komt gaan we in op het belang van actuele, rechtsgeldige contracten, in samenwerking met Hekkelman advocaten en notarissen. Alle contracten die u nodig hebt, zijn gratis te downloaden voor leden. We bespreken ze graag met u!

Natuurlijk is er ook ruimte voor een rondleiding over het bedrijf en sluiten we af met een lekkere lunch.spacer
   Datum en tijd

Datum: donderdag 12 april
Tijd: 10:30 tot 14:30, inclusief lunch
Locatie: Manege Hooidonk, Nuenen

Komt een andere dag of locatie u beter uit? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op een van de andere drie regiovergaderingen.

Dinsdag 3 april
Stal 't Kabel, Nieuw-Vennep
Donderdag 5 april
Manege Reigersburgh, Waddinxveen
Dinsdag 10 april
Manege Zwolle, Zwolle

 

Naar de agenda
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.