FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Wilt u de kwaliteiten van uw instructeurs ten volle benutten? Deze kwaliteiten hebben niet alleen te maken met rijtechnische kennis, maar vooral met hun communicatieve vaardigheden. Wanneer uw instructeurs zich bewust zijn van hun eigen stijl en van de stijl van uw lesklanten, kunnen ze hun communicatie hierop afstemmen. Op 13 maart organiseren de FNRS en Q4HorseProfile een training Lesgeven met Stijl, speciaal voor instructeurs op FNRS-ruitersportcentra.

spacer
spacer
spacer
   Lesgeven met Stijl

De kwaliteiten van uw instructeurs zijn belangrijke pijlers voor het succes van uw bedrijf. Deze kwaliteiten hebben niet alleen te maken met rijtechnische kennis, maar vooral met hun communicatieve vaardigheden. Hoe brengen zij hun boodschap over naar de lesklant? En in welke mate zijn ze in staat om af te stemmen op de individuele lesklanten?

Wanneer uw instructeurs zich bewust zijn van hun eigen stijl en van de stijl van uw lesklanten, kunnen ze hun communicatie hierop afstemmen. Hierdoor zijn ze effectiever in het overbrengen van hun aanwijzingen. Uw klanten lessen met meer plezier en rendement. Gevolg is dat uw klantenbestand groeit. En dat uw instructeurs met meer energie, betrokkenheid en zelfinzicht aan het werk zijn.

FNRS-partner Q4HorseProfile heeft de training Lesgeven met Stijl ontwikkeld. Hierin leert Esther Huisman instructeurs:
• Wat hun natuurlijke stijl is in het lesgeven
• Hoe ze de voorkeursstijl van lesklanten kunnen herkennen
• Hoe ze hun aanwijzingen kunnen afstemmen op de lesklant, zodat hun boodschap optimaal over komt. En zij met minder moeite en meer energie les geven

Na de training Lesgeven met Stijl:
• Hebben instructeurs inzicht in hun persoonlijke voorkeuren en begrijpen ze hun sterkten en valkuilen tijdens hun instructie en in contact met klanten.
• Krijgen ze meer energie in het lesgeven, óók bij klanten die nu veel van hen vragen.
• Zijn ze in staat om hun communicatie af te stemmen op de behoefte van hun lesklant. Waardoor de lessen effectiever worden en uw klanten met meer plezier en resultaat bij uw bedrijf lessen.


   Investering

Als lid van de FNRS betaalt u 249 euro per deelnemer. Dit is inclusief persoonlijke Q4HorseProfile en lunch. Wanneer deelnemers al eerder hun HorseProfile hebben gemaakt, betaalt u slechts 100 euro per deelnemer. Prijzen zijn exclusief btw.

spacer
   Q4HorseProfile

Q4HorseProfile.jpg

Q4HorseProfile helpt u om inzicht te krijgen in uw persoonlijke communicatiestijlen, uw sterken en valkuilen in samenwerken, aansturen en lesgeven en is ontwikkeld door Esther Huisman. Ze studeerde Arbeids- en organisatiepsychologie en zet sinds de oprichting van haar bedrijf in 2007 het DISC-model veelvuldig in tijdens teamtrainingen en het coachen van managers. Met het ontwikkelen van Q4HorseProfile combineert ze haar passie voor menselijk gedrag met die voor paarden.

Speciaal voor de FNRS heeft Q4HorseProfile drie speciale trainingen ontwikkeld: de workshop Lesgeven met Stijl voor instructeurs, de teamtraining Kleur bekennen en een op maat gemaakt coachingsaanbod.

   Datum en tijd

De training Lesgeven met Stijl wordt op dinsdag 13 maart georganiseerd van 9:30 tot 17:00 uur. Trainingslocatie is het kantoor van de FNRS, De Beek 125 in Ermelo. Voor de lunch wordt gezorgd.

 

 

Inschrijven
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.