FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Met de temperaturen van afgelopen week lijkt het voorjaar nog ver weg, maar voordat u het weet is het ruiterkampseizoen weer begonnen! Sommige ruitersportcentra hebben tijdens de voorjaarsvakantie vorige maand al kampen georganiseerd voor de eigen ruiters. Het is een van de vele creatieve voorbeelden in de sector. Om daar samen over te brainstormen en inspiratie op te doen voor het komende seizoen organiseert de FNRS op dinsdag 27 maart een ruiterkampbijeenkomst. Komt u ook?

spacer
spacer
spacer
   Ruiterkampen

Dressuurles, springen, crossen, buitenritten, pony's versieren, uuuuuren knuffelen en de klassieke bonte avond: voor veel kinderen is het jaarlijkse ponykamp het hoogtepunt van het jaar. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer variaties te bedenken op ruiterkampen: trainingsdagen, dressuurweken, trektochten, ponykampen zonder overnachtingen, etc. Tijdens de ruiterkampbijeenkomst op dinsdag 27 maart gaan we graag samen met u in gesprek over het thema.

 

We gaan in gesprek over alles wat te maken heeft met ruiterkampen. Want hoe houdt u de ruiterkampen aantrekkelijk voor de doelgroep? Hoe maakt u de ruiterkampen financieel aantrekkelijk voor uw bedrijf? Hoe zit het eigenlijk met privacy en aansprakelijkheid? En hoe doen andere bedrijven dit?

 

Wilt u ook graag ideeën uitwisselen met uw collega-ondernemers, dan bent u van harte welkom bij deze bij deze bijeenkomst op het FNRS-kantoor in Ermelo. Voor de lunch wordt gezorgd.

spacer
   Datum en tijd

Datum: dinsdag 27 maart 2018
Tijd: 10:30 tot 12:30 (inloop vanaf 10:00), inclusief lunch
Locatie: De Beek 125, Ermelo
Kosten: Gratis

 

 

Inschrijven
   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.