Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Coupons met exclusieve aanbiedingen
> Negen bedrijven stellen zich voor
> Profiteer van korting en kennis
spacer spacer
FNRS partners: samen voor het beste resultaat
25 augustus 2017

Een goede brancheorganisatie is er voor haar leden. En dat betekent dat de FNRS er alles aan doet om u te ondersteunen bij het runnen van uw bedrijf. We leggen daarbij de focus op de diensten die we zelf het best kunnen leveren en daarnaast hebben we goede contacten en overeenkomsten met partijen die expert zijn op andere gebieden. 

Eind augustus hebben we een speciale editie van de FNRS Zaken uitgegeven, waarin we onze partners voorstelden. In deze nieuwsbrief kunt u het nog eens rustig nalezen. Volgende week ontvangt u deel twee, met daarin de artikelen over Sligro, Hekkelman, Stichting Ondernemersklankbord, ABAB, Boertjes Makelaardij, Hardeman Isolatie, Worm&Co, Kompas Veiligheidsgroep, en de Buma en Sena.

Bij de 2017-editie van partneruitgave van de FNRS Zaken heeft u een couponboekje ontvangen met najaars- en beursaanbiedingen. Fouten en wijzigingen voorbehouden, coupons zijn alleen geldig tijdens het Hippisch Ondernemerscongres op 8 september 2017, tenzij anders aangegeven.


more
spacer
spacer
spacer
24 augustus 2017
Meeùs Assurantiën is al sinds jaar en dag dé verzekeringspartner van de FNRS. Een speciale polis voor FNRS-leden en een team van Meeùs-accountmanagers zorgt ervoor dat u alle mogelijkheden heeft om uw bedrijf goed te verzekeren.
spacer
spacer
spacer
15 augustus 2017
Niet alleen brokken leveren, maar een partner zijn voor de hippische ondernemer. Dat is de filosofie van Vente Paardenvoeding.
spacer
spacer
spacer
18 augustus 2017
Kompas Veiligheidsgroep leidt jaarlijks ruim 48.000 cursisten op tot bedrijfshulpverlener. In samenwerking met de FNRS is een speciale BHV-cursus voor de hippische sector ontwikkeld.
spacer
spacer
spacer
21 augustus 2017
Vincent Valk, eigenaar van de Hollandsche Manege, kan er kort over zijn: “ManegePlan doet wat het moet doen, werkt altijd en is vrij van storingen en errors. Ik ben heel tevreden over het programma.”
spacer
spacer
spacer
16 augustus 2017
In december 2016 hebben de FNRS en PPHO een samenwerkingsconvenant getekend. Het uitgangspunt van deze samenwerking is het benutten van elkaars kwaliteiten in de ondersteuning van de hippische ondernemer.
spacer
spacer
spacer
21 augustus 2017
“Wanneer ondernemers de verlichting in de rijhallen willen vernieuwen, is het heel belangrijk dat ze bedenken waar de hal voor gebruikt wordt”, vertelt Anouk Gronsveld van Rofianda.
spacer
spacer
spacer
14 augustus 2017
Heeft u (bouw)plannen? Is er een milieucontrole op uw bedrijf geweest?De nieuwste FNRS-partner Van Dun Advies adviseert u graag over de mogelijkheden op uw bedrijf en zorgt ervoor dat uw vergunningen voldoen aan de laatste wet- en regelgeving.
spacer
spacer
spacer
19 augustus 2017
Sinds dit voorjaar is BSS Horse Transport partner van de FNRS. Door de ruime ervaring met het exporteren van paarden, is BSS ook expert op het gebied van exportkeuringen van de NVWA.
spacer
spacer
spacer
22 augustus 2017
Overstappen of meer informatie over de partners? Via fnrs.nl/overstapservice geeft u eenvoudig aan van welke FNRS-partners u meer wilt weten, of dat er nu één, twee of tien zijn.
spacer
spacer
Hippisch Ondernemerscongres
8
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS