Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Coupons met exclusieve aanbiedingen
> Negen bedrijven stellen zich voor
> Profiteer van korting en kennis
spacer spacer
FNRS partners: samen voor het beste resultaat
31 augustus 2017

Een goede brancheorganisatie is er voor haar leden. En dat betekent dat de FNRS er alles aan doet om u te ondersteunen bij het runnen van uw bedrijf. We leggen daarbij de focus op de diensten die we zelf het best kunnen leveren en daarnaast hebben we goede contacten en overeenkomsten met partijen die expert zijn op andere gebieden. 

Eind augustus hebben we een speciale editie van de FNRS Zaken uitgegeven, waarin we onze partners voorstelden. In deze nieuwsbrief kunt u het nog eens rustig nalezen. Vorige week heeft u deel één van deze nieuwsbrief ontvangen, met daarin de artikelen over Meeùs, Vente Paardenvoeding, ManegePlan, PPHO, Rofianda, Van Dun, MAIN Energie, BSS Horse Transport en Kompas Veiligheidsgroep.

Bij de 2017-editie van de partneruitgave van de FNRS Zaken heeft u een couponboekje ontvangen met najaars- en beursaanbiedingen. Fouten en wijzigingen voorbehouden, coupons zijn alleen geldig tijdens het Hippisch Ondernemerscongres op 8 september 2017, tenzij anders aangegeven.


more
spacer
spacer
spacer
30 augustus 2017
De FNRS en Sligro hebben de samenwerking herzien en dat heeft geresulteerd in een 3%-kortingsregeling voor FNRS-leden.
spacer
spacer
spacer
31 augustus 2017
Hekkelman advocaten & notarissen behandelt veel zaken die onder het hippisch recht vallen. Een deel van deze zaken zou voorkomen kunnen worden, wanneer er gebruikt gemaakt wordt van actuele, juridisch correcte contracten en overeenkomsten.
spacer
spacer
spacer
26 augustus 2017
Vaak wordt een ondernemer in beslag genomen door zijn onderneming, geeft Patrick van Aert, klantadviseur bij ABAB Accountants en Adviseurs aan. ABAB kan u helpen bij het bepalen van uw strategie.
spacer
spacer
spacer
25 augustus 2017
De woningmarkt is, zeker in de grote steden, weer volledig aangetrokken, aldus Carmen Boertjes van Boertjes Makelaardij. “Voor de professionele paardenobjecten geldt dat echter in mindere mate”, vervolgt ze, “omdat het verkrijgen van financiering nog steeds niet eenvoudig is.”
spacer
spacer
spacer
29 augustus 2017
Nieuwe FNRS-partner Hardeman Isolatie is gespecialiseerd in het renoveren van staldaken. Ze saneren alle asbestplaten en vervangen deze voor een duurzame oplossing.
spacer
spacer
spacer
30 augustus 2017
Uit onderzoek blijkt dat 8 op de 10 paarden onnodig wordt ontwormd en dat de gevolgen van wormresistentie nog vaak worden onderschat. FNRS-partner Worm&Co is gespecialiseerd in mestonderzoek.
spacer
spacer
spacer
31 augustus 2017
Beveiligingsexpert Een Veilig Gevoel is marktleider in Nederland op het gebied van camerabeveiliging met beeldopslag in de cloud: een geruststellende gedachte.
spacer
spacer
spacer
29 augustus 2017
Muziek zorgt voor sfeer en gezelligheid. Of het nu de radio op stal is voor wat achtergrondgeluid of een playlist vol meezingers op een gezellige avond in de kantine. Maar wanneer u muziek openbaar maakt, krijgt u te maken met Sena en Buma/Stemra.
spacer
spacer
spacer
29 augustus 2017
Als hippisch ondernemer heeft u waarschijnlijk uw passie gevolgd: paarden! Ondernemen is echter een vak apart waarbij u voortdurend keuzes moet maken. Stichting Ondernemersklankbord kan u helpen.
spacer
spacer
spacer
22 augustus 2017
Overstappen of meer informatie over de partners? Via fnrs.nl/overstapservice geeft u eenvoudig aan van welke FNRS-partners u meer wilt weten, of dat er nu één, twee of tien zijn.
spacer
spacer
Hippisch Ondernemerscongres
8
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS