Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> FNRS-partners zijn er voor u
> 7 bedrijven stellen zich voor
> Profiteer van korting en kennis
spacer spacer
FNRS partners: samen voor het beste resultaat
22 september 2016

Een goede brancheorganisatie is er voor haar leden. En dat betekent dat de FNRS er alles aan doet om u te ondersteunen bij het runnen van uw bedrijf. We leggen daarbij de focus op de diensten die we zelf het best kunnen leveren en daarnaast hebben we goede contacten en overeenkomsten met partijen die expert zijn op andere gebieden. 

Begin september hebben we een speciale editie van de FNRS Zaken uitgegeven, waarin we onze partners voorstelden. In deze nieuwsbrief kunt u het nog eens rustig nalezen.

Vorige week verstuurden we deel één van deze nieuwsbrief, met daarin aandacht voor Meeus, ABAB, Mestlab, Boertjes Makelaardij, Multicard Nederland, Hekkelman advocaten en notarissen, Slgiro, Rofianda en Paddock Planner. U kunt de nieuwsbrief nalezen via onderstaande link. 


more
spacer
spacer
spacer
15 september 2016
Afgelopen juli sloten MAIN Energie en FNRS een samenwerkingsverband. Wij spraken MAIN Energie-accountmanager Robert Jonen.
spacer
spacer
spacer
22 september 2016
Sinds 2014 is er een bijscholing voor instructeurs en manegehouders gericht op ruiterfitheid en valvaardigheid, namelijk Fit & Veilig. Dit najaar zijn er weer bijscholingen.
spacer
spacer
spacer
9 september 2016
Uw bedrijf altijd en overal in de gaten houden; klinkt u dat als muziek in de oren? Dan bent u bij FNRS-partner Een Veilig Gevoel aan het goede adres.
spacer
spacer
spacer
20 september 2016
De missie van Vente Paardenvoeding is een waardevolle partner zijn voor hippische ondernemers. Niet alleen door de productie en levering van paardenvoeding, maar ook op andere vlakken.
spacer
spacer
spacer
19 september 2016
SUEZ Recycling and Recovery Netherlands (afgekort SUEZ) - voorheen SITA- is een van de grootste inzamelaars van bedrijfsafval in Nederland en marktleider in Europa.
spacer
spacer
spacer
22 september 2016
Ieder hippisch bedrijf met lesklanten krijgt te maken met het maken van een planning. Manegeplan is hier hét softwarepakket voor.
spacer
spacer
spacer
18 september 2016
Kompas Veiligheidsgroep leidt jaarlijks ruim 55.000 cursisten op tot BHV'er. In samenwerking met de FNRS is er een speciale hippische BHV-cursus ontwikkeld.
spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
31
OKTOBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS