Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> FNRS-partners zijn er voor u
> 9 bedrijven stellen zich voor
> Profiteer van korting en kennis
spacer spacer
FNRS partners: samen voor het beste resultaat
12 september 2016

Een goede brancheorganisatie is er voor haar leden. En dat betekent dat de FNRS er alles aan doet om u te ondersteunen bij het runnen van uw bedrijf. We leggen daarbij de focus op de diensten die we zelf het best kunnen leveren en daarnaast hebben we goede contacten en overeenkomsten met partijen die expert zijn op andere gebieden. 

Begin september hebben we een speciale editie van de FNRS Zaken uitgegeven, waarin we onze partners voorstelden. In deze nieuwsbrief kunt u het nog eens rustig nalezen. Volgende week ontvangt u deel twee, met daarin de artikelen over MAIN Energie, Fit & Veilig, Vente Paardenvoeding, Kompas Veiligheidsgroep, SUEZ, Een Veilig Gevoel, Manegeplan en DrukTwello


more
spacer
spacer
spacer
10 september 2016
Als hippisch ondernemer heeft u behoefte aan duidelijkheid, overzicht en gemak. Daarom werkt de FNRS al jarenlang samen met Meeùs Assurantiën.
spacer
spacer
spacer
8 september 2016
Naast een passie voor paarden, heeft een goede ondernemer ook een passie voor klanten en grip op de bedrijfsvoering. Vaak ligt de focus op het verbeteren van het rendement. ABAB kan u hierbij op efficiënte en eenvoudige wijze ondersteunen.
spacer
spacer
spacer
7 september 2016
“De wereld van verlichting staat geen moment stil”, vertelt Ronald Gronsveld, eigenaar van Rofianda B.V. Rofianda is sinds begin 2016 partner van de FNRS en expert op het gebied van verlichtingsoplossingen.
spacer
spacer
spacer
15 september 2016
Een van de nieuwste FNRS-partners is Multicard, een bedrijf dat gespecialiseerd in onder andere Cashless Betalen.
spacer
spacer
spacer
9 september 2016
Boertjes Makelaardij heeft ruim 70 jaar ervaring in de makelaardij. Eén van de speerpunten van het bedrijf is de bemiddeling bij aan- en verkoop van professionele paardenbedrijven.
spacer
spacer
spacer
8 september 2016
Hekkelman advocaten en notarissen is dé specialist in agrarisch en hippisch recht. Zij helpen u op weg in het woud aan regels in de hippische branche.
spacer
spacer
spacer
11 september 2016
Als leverancier van veel ruitersportcentra zet Sligro zich actief in voor het aanbod in de kantines van ruitersportcentra.
spacer
spacer
spacer
8 september 2016
FNRS-partner MestLab.nl, gespecialiseerd in mestonderzoek, heeft een rekenmodel ontwikkeld om uit te rekenen wat de financiële voordelen zijn van mestonderzoek.
spacer
spacer
spacer
11 september 2016
Paddock Planner is het nieuwste online reserveringssysteem voor alle diensten die aangeboden worden door ruitersportcentra.
spacer
spacer
Workshop Professioneel Hippisch Ondernemen
31
OKTOBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS