FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Inmiddels is het een traditie geworden dat de FNRS twee keer per jaar een Kijkje in de Keuken organiseert voor haar leden. Ook voor deze editie hebben we weer drie unieke en inspirerende ondernemers bereid gevonden om u een kijkje achter de schermen te geven. Dit jaar nemen we u mee door het oosten van Nederland op donderdag 20 juni. Bent u er ook weer bij?

spacer
spacer
spacer
   Hippisch Centrum de Achterhoek

De eerste stop die de bus maakt is bij Hippisch Centrum de Achterhoek in Aalten. Dit grote manegebedrijf houdt zich bezig met alle facetten van de paardensport en organiseert regelmatig diverse evenementen. Een van de specialiteiten van het manegebedrijf is het organiseren van eventinglessen en - wedstrijden. De accommodatie beschikt over een zeer mooi terrein dat hiervoor optimale mogelijkheden biedt.

 

Hippisch Centrum de Achterhoek wordt gerund door het echtpaar Eddie Sticker en Alice Sticker-Westervelt. Naast het manegebedrijf bieden zij ook de mogelijkheid tot overnachting in hun bed en breakfast. Het is ook mogelijk om te blijven kamperen op de nabij gelegen mini camping. Eddie Sticker zet zich daarnaast ook in voor de FNRS als lid van de ledenraad en als lid van het Eventing forum van de KNHS.

 

Eddie en Alice nemen u graag mee door hun bedrijf en leggen hierbij uit wat het bedrijf zo uniek maakt.

 

   Dressuurstal Seren

De volgende stop is het prachtige complex van Dressuurstal Seren in Vorden. Voordat u dit bedrijf beter leert kennen, nuttigen we hier een heerlijke lunch. Zo heeft u weer voldoende energie voor de rest van het programma.

 

Na de lunch nemen Fenneke De Vries- Dikken  en Hendrik de Vries ons mee over hun terrein. Dressuurstal Seren is een accommodatie waarbij sportprestaties voor mens en dier centraal staan. De accommodatie wordt regelmatig gebruikt voor diverse kadertrainingen en is tevens een plek waar de ruiter aan zijn of haar eigen gezondheid kan werken. Fenneke houdt zich voornamelijk bezig met het hippische gedeelte van het bedrijf en Hendrik heeft inmiddels zijn eigen sportbedrijf en geeft ook trainingen aan de ruiters van de Dressuurstal. Dit ambitieuze koppel weet op deze manier iets unieks te bieden aan haar klanten.

 

Uiteraard krijgt u na afloop ook een rondleiding over het terrein, zodat u het bedrijf goed kunt bekijken.

spacer
   Stal Brinkman

Als afsluiter van de dag gaan we naar een hippisch bedrijf dat zich duidelijk onderscheidt van de twee eerdere bedrijven die we bezoeken. Stal Brinkman is namelijk een van de vooraanstaande dekstations van Nederland. Met de hengsten, waaronder Glock's Dream Boy, Ferguson en Jargon, biedt de stal een uniek en sterk aanbod dekhengsten.

Kwaliteit en klantgerichtheid met focus op zowel fokkerij als sport is iets waar Stal Brinkman al jaren om bekend staat. In 2017 is de stal Europees goedgekeurd als erkend EU-dekstation. Dat betekent dat het bedrijf in Twello sperma over de hele wereld mag versturen. Dit is nodig omdat er wereldwijd veel vraag is naar de hengsten van Stal Brinkman.

Stal Brinkman wordt dagelijks gerund door Willy Brinkman en zijn zonen Marco en Koen. Marco houdt zich bezig met de springstal. Hij traint de jonge paarden en maakt ze klaar voor keuringen. Ook de marketing van het bedrijf is een van zijn expertises. Zoon Koen houdt zich voornamelijk bezig met het dekstation en de zoektocht naar jonge, getalenteerde paarden.

   Praktisch en prijzen

Datum: Donderdag 20 juni 2019
Tijd: Van 9:00 tot 17:30 uur.
Start- en eindlocatie: Hotel Van der Valk de Cantharel, Apeldoorn.
Prijs: 75 euro, inclusief koffie, lunch, en busreis.

Aanmelden
   Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u na het lezen deze nieuwsbrief nog vragen heeft. U kunt deze stellen aan de Ondernemersdesk via 088-02 24 300 of via ondernemersdesk@fnrs.nl .

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Tel. 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.