FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Middels deze nieuwsbrief willen wij u informeren over actuele zaken die van belang zijn voor Instructie-, Sport-, Trainings-, Pension-, en Opfokstallen die zijn aangesloten bij de FNRS en over de naderende samenwerking tussen de KNHS en de FNRS die per 1 januari 2016 officieel van start gaat.

 

Wist u dat er ook voor u veel kansen liggen en er zaken kunnen gaan veranderen?

Doe er uw voordeel mee! 

spacer
spacer

FNRS Extra | IST-, Pension- & Opfokstallen

spacer
   Extra service voor uw klanten, een startpas via uw bedrijf

Wist u dat vanaf 1 januari aanstaande zowel uw pension- als lesklanten ook via uw bedrijf een KNHS-lidmaatschap kunnen krijgen? De ruiters die u begeleidt kunnen nu uitkomen op naam van uw bedrijf. Dit geldt voor alle verschillende bedrijfstypen die zijn aangesloten bij de FNRS, dus ook voor u. Een mooie extra service voor uw klanten die bij u gestald staan of lessen volgen en voor u een goede manier om uw klanten langer aan u te binden.

 

U kunt met behulp van een speciaal wijzigingsformulier de leden overschrijven. Tevens dient de FNRS les-, lease-, stal-, of pensionovereenkomst te worden meegezonden. Kijk voor meer informatie en het overschrijfformulier op www.knhs.nl/sportaanbieders

   Uw bedrijfsgegevens in MijnKNHS

Het inlezen van de gegevens van FNRS-bedrijven  in de database van de KNHS is bijna gereed. Veel bedrijven hebben al een e-mail ontvangen van de KNHS Sportaanbiedersdesk met  informatie over lidmaatschapsnummers en informatie over uw KNHS-regio.

 

Als u al een eigen MijnKNHS account heeft kunt u kijken of er aan uw account al een extra tabblad is toegevoegd met alle informatie over uw onderneming.

 

Wilt u aan de slag met het toevoegen van ruiters die voor uw bedrijf willen gaan uitkomen? Als bovenstaande gegevens nog niet bij u bekend zijn kunt ook contact opnemen met de KNHS Sportaanbiedersdesk op 0577-408290.

   KNHS-wedstrijden organiseren

Wist u dat FNRS-bedrijven ook KNHS-wedstrijden kunnen organiseren? Alle informatie hierover vindt u op de website van de KNHS.

 

Handschoenen_klein.jpg

   Gebruik maken van juridisch gecheckte overeenkomsten

Een startpas aanvragen via uw FNRS-bedrijf kan alleen wanneer deze ruiters ook daadwerkelijk verbonden zijn aan uw bedrijf. U dient hiervoor samen met uw klant een FNRS les-, lease-, stal-, of pensionovereenkomst  in te vullen.

 

Maakt u hiervoor gebruik van de contracten die geschikt zijn voor Instructie-, Sport-, Trainings-, Pension-, en Opfokstallen. Maakt u nog geen gebruik van deze overeenkomsten? U downloadt ze hier nadat u bent ingelogd. Let u er alstublieft op dat u de contracten gebruikt uit het blokje ‘Pension & IST’.

 

Voor ruiters die bij u komen voor lessen, maar hun paard niet bij u gestald hebben is een nieuwe lesovereenkomst gemaakt. Ook deze ruiters kunnen straks voor uw bedrijf uitkomen op wedstrijden. Deze lesovereenkomst vindt u ook op de downloadpagina.

 

> Naar overeenkomsten
spacer
   F Proeven, ook voor uw klanten!

Hebt u ruiters op uw bedrijf rijden die nog niet toe zijn aan de klasse B van de KNHS-wedstrijdsport? Vanaf 1 januari 2016 kunnen alle FNRS-bedrijven en KNHS-verenigingen gebruik maken van de F Proeven. Door de nauwe samenwerking met de KNHS ontstaat er een doorlopende sportkolom met producten en diensten voor alle paardensporters passend bij elke ambitie en niveau. In de praktijk betekent dit dat in de dressuur de F Proeven naadloos gaan aansluiten op de klasse B van de KNHS wedstrijdsport! De huidige ruiteropleiding van de FNRS is hiervoor als uitgangspunt genomen.

 

F_Proeven_klein.jpg

   Bijeenkomsten voor IST-leden, opfokstallen en pensionstallen

De jaaragenda voor 2016 is gereed. We zijn blij u mede te kunnen delen dat er in 2016 twee bijeenkomsten staan gepland exclusief voor IST-leden inclusief pensionstallen en één bijeenkomst exclusief voor opfokstallen. Daarnaast vinden er regelmatig regionale bijeenkomsten plaats, themabijeenkomsten en ook gaat er een traject van start voor jonge ondernemers en wordt de FNRS Netwerkgroep weer opgestart. Veel mooie bijeenkomsten, op tijd gepland! We zien u graag bij de aftrap van 2016 op 12 januari in Ermelo.

In de agenda vindt u alle reeds geplande bijeenkomsten voor komend jaar.

> Bekijk de agenda
   Verandering in aanbod KNHS-startpassen

Kijk voor alle informatie over de startpassen, tarieven en voorwaarden op knhs.nl/startpassen. Indien een ruiter van meerdere startpassen gebruik maakt, profiteert hij van een staffelkorting. De reguliere startpas is vanaf 1 januari 2016 12 maanden geldig in plaats van een kalenderjaar. Tevens kan er zonder startpas deelgenomen worden aan F Proeven, Bixierubrieken, BB-springen en Impulsrubrieken. Voor deelname aan deze rubrieken is slechts het KNHS-lidmaatschap benodigd en om deel te nemen aan de Bixierubrieken moet er een gratis start/stempelkaart aangevraagd worden. Kijk voor meer informatie over deelname aan deze laagdrempelige rubrieken op www.knhs.nl

   Fijne feestdagen!

Het bestuur en het personeel van de FNRS wensen u alvast hele fijne feestdagen! Wij zien u graag op de Nieuwjaarsborrel op dinsdag 12 januari aanstaande in Ermelo.

 

kerstbal.jpg

spacer
spacer
spacer
spacer

Contact met ons?

spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op Tel 088 - 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemerszaken@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.