FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer

tour-de-branche.jpg

spacer

Jong geleerd is oud gedaan. Dat geldt natuurlijk ook voor paardrijden. Daarom zet de FNRS zich actief in voor het promoten van de paardensport bij kinderen en hun ouders. In samenwerking met Farmcamps zijn we een te gekke nieuwe actie gestart: een gratis proefles bij een FNRS-manege voor ponygekke kinderen.

spacer
spacer
spacer
   Farmcamps

Reisorganisatie Farmcamps organiseert luxe kampeervakanties op 15 aangesloten boerderijen door heel Nederland. Op een FarmCamps-boerderijvakantie zijn boerenactiviteiten voor jong en oud om spelenderwijs te leren over het leven op de boerderij. Er zijn er ook speciale ponyweekenden bij FarmCamps Breehees in Noord-Brabant en bij Fleur Stables vlakbij de Noord-Hollandse kust. Een Ponyweekend staat voor heerlijk paardrijden, pony's versieren, stallen uitmesten, de pony's verzorgen en vooral heel veel plezier. Kortom: alles wat er bij paarden komt kijken. 

   Ticket gratis proefles
proefles


Dit voorjaar gaan er zo’n 50 kids op ponyweekend op een Farmcamps-boerderij. Kinderen die dus al interesse hebben in paarden! Natuurlijk willen we dat ze daarna gaan rijden op een FNRS-bedrijf. Als de kinderen de boerderij na een weekend weer achter zich laten zijn zij voorzien van het boekje Ponyrijden leer je bij de FNRS, een rozetje, pony-diploma en natuurlijk van heel veel zin om op paardrijden te gaan.

Kinderen die nog niet eerder lid zijn geweest van de KNHS (door ruiterpaspoort of startpas) kunnen op de website van de FNRS kijken bij welk bedrijf zij in de buurt hun gratis proefles mogen volgen. Doet u ook mee?

spacer
   Hoe doet u mee?

Op het ticket dat de kinderen krijgen, staat een code. Op de speciale landingspagina kunnen ze deze code invoeren en vervolgens op zoek gaan naar een deelnemende manege bij hen in de buurt: dat kan uw bedrijf zijn! Alle FNRS-bedrijven doen automatisch mee aan de actie, daar hoeft u niets voor te doen. Mocht u dit niet willen, dan kunt u dit aangeven via uw FNRS-profielpagina door het vinkje bij gratis proefles uit te zetten. Wat het u oplevert? Als het goed is, een nieuwe klant! Het doel van de proefles is natuurlijk om kinderen op een FNRS-bedrijf aan het paardrijden te krijgen, want daar is het leuk, veilig en leerzaam!

   Meer (online) promotie

Een van de doelen van de FNRS is het promoten van alle aangesloten bedrijven. Daar zijn we dan ook druk mee bezig! Natuurlijk zijn er een heleboel voorbeelden te noemen van projecten of activiteiten die kunnen bijdragen aan de aanwas van nieuwe ruiters op uw erf, zoals bijvoorbeeld deze actie. Maar daarnaast wordt het steeds belangrijker om online goed vindbaar te zijn en te blijven. Maak gebruik van het platform dat uw branchevereniging biedt, door uw bedrijf goed vindbaar te maken via de FNRS-website.
 

Uw bedrijf goed vindbaar via de FNRS-website:

  • uw bedrijf kan sowieso gevonden worden via de bedrijfszoeker. Geef aan welke faciliteiten uw bedrijf heeft, voor complete informatie.
  • u kunt de tekst bij uw bedrijfsinformatie op de FNRS-website zelf specifiek maken zodat u gevonden kunt worden op voor u belangrijke zoekwoorden
  • u kunt evenementen, ruiterkampen en trainingsweken aanmaken in de agenda
  • u kunt aangeven of u meedoet aan proeflesacties zoals de Farmcamps-actie
  • u kunt aangeven of u mee doet met Open Dagen
   Vragen?

Bekijk hier de landingspagina of neem contact op met de FNRS via 088 - 02 24 300 of stuur een e-mail naar ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer

Neem contact met ons op. Tel 088 02 24 300

spacer
spacer

Stuur een mail naar ondernemerszaken@fnrs.nl

spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.