FNRS spacer Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra spacer FNRS. Professioneel met paarden.
spacer
spacer
spacer
spacer

Wilt u meer weten over aangepast paardrijden? Kom dan naar de FNRS bijeenkomst aangepast paardrijden! De bijeenkomst vindt plaats op 23 april en wordt georganiseerd op therapeutisch centrum de Prinses Máxima Manege in Den Dolder. Bineke De Vries (projectleidster bij de FPG) en Jenneke Nijhof (bedrijfsleidster Prinses Máxima Manege) zullen hun kennis met u delen. Een inspirerende bijeenkomst over de mogelijkheden met paarden voor mensen met een beperking.

spacer
spacer
spacer
   Het programma

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot aangepast paardrijden, welke subsidies u hiervoor kunt ontvangen en hoe u deze activiteiten rendabel kunt maken? Op 23 april organiseert de FNRS in samenwerking met de Prinses Máxima Manege en de Federatie Paardrijden Gehandicapten de bijeenkomst aangepast paardrijden.

Federatie Paardrijden Gehadicapten
Bineke De Vries, projectmanager bij de Federatie Paardrijden Gehandicapten, zal u uitleg geven over de onderwerpen die bij aangepast paardrijden aan bod komen. Hierbij kunt u denken aan de subsidies die u kunt ontvangen wanneer u activiteiten biedt aan ruiters met een beperking en hoe u activiteiten rond aangepast paardrijden rendabel kunt maken.


Ook zal zij aandacht besteden aan een nieuw handboek dat is ontwikkeld door de FPG. Het handboek bevat verschillende ins en outs met betrekking tot aangepast paardrijden. Ook helpt die boekje u goed op weg wanneer u wilt starten met het geven van lessen aan mensen met een beperking.


Ronleiding Prinses Máxima Manege
Jenneke Nijhof, bedrijfsleidster van de Prinses Máxima Manege, zal een rondleiding geven over dit bijzondere bedrijf. Door de uiteenlopende activiteiten die dit bedrijf biedt aan mensen met een beperking zal deze rondleiding een grote inspiratiebron zijn. Jenneke Nijhof zal haar kennis en ervaringen met u delen.

De lunch is inbegrepen en aan de bijeenkomst zitten geen kosten verbonden. Benieuwd geworden? Meld u direct aan!

   Meer weten?

Neem contact op met de Ondernemersdesk via 088 02 24 300 of stuur een e-mail naar: ondernemersdesk@fnrs.nl

spacer
   Over de FPG

De Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG) is de landelijke vereniging die sport, recreatie of therapie op het paard of met het paard mogelijk maakt. De FPG ziet als haar belangrijkste taak: het bevorderen van mogelijkheden tot paardrijden voor mensen met een beperking.

 

Ruiters met een beperking kunnen bij de aangesloten leden goed en veilig paardrijden. Er zijn bijna 60 stichtingen en verenigingen in Nederland aangesloten bij de FPG.

 

Kijk voor meer informatie over de Federatie Paardrijden Gehandicapten op
www.verenigingfpg.nl
.

   Over de Prinses Máxima Manege

De Prinses Máxima Manege in Den Dolder is een erkend hippisch therapeutisch centrum voor mensen met en zonder beperkingen.

De Prinses Máxima Manege biedt diverse activiteiten aan voor ruiters met een beperking zoals huifbedrijden, logopedie te paard en dagbestedingsprojecten. 

   Datum en tijd
23 april 2018
10:30 - 14:00 uur
Prinses Máxima Manege
Boshutlaantje 14, Dolderseweg 170
3850 CA Den Dolder
Meld u direct aan!
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
© 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra. Afmelden voor deze nieuwsbrief.