Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> FNRS-themabijeenkomst Hippisch Recht 2015
> Bent u op 1 januari 2015 SEPA proof?
> Contracten en overeenkomsten vernieuwd
> Ondernemers gezocht
> Like de FNRS Facebook pagina en win
> Brandveiligheidseisen per 1 januari 2015
> Engelse folders voor uw internationale klantenkring
> Blijf blij met uw vrijwilligers
> Start hippische desk van het AOC
spacer spacer
FNRS-themabijeenkomst Hippisch Recht 2015
18 december 2014

De themabijeenkomst Hippisch Recht staat in het teken van u als hippische ondernemer. Deze bijeenkomst is voor u een uitgelezen kans om bij elkaar te komen, met elkaar te luisteren naar een interessante en inspirerende spreker die op verschillende manieren het thema ‘Hippisch Recht’ zal belichten.


more
spacer
spacer
spacer
18 december 2013

De FNRS heeft gekozen voor ManegePlan, dat gegarandeerd SEPA proof is. ManegePlan is hét softwarepakket voor het bijhouden van de planning en administratie binnen het professionele manege- en pensionbedrijf.

spacer
spacer
spacer
18 december 2014

Onderstaande contracten zijn vernieuwd en opnieuw juridisch nagekeken en aangepast. Deze contracten zijn voor u als FNRS ondernemer gratis te downloaden op de besloten pagina’s.

spacer
spacer
spacer
18 december 2014

Inmiddels maakt een grote groep zorgprofessionals paard deel uit van de FNHO. We spreken van dierenartsen, fysiotherapeuten, hoefsmeden, gebitsverzorgers en zadelmakers. Professionals die regelmatig uw erf betreden om uw paarden in topconditie te houden.

spacer
spacer
spacer
18 december 2014

De FNRS verloot een aantal Agenda Hippique’s. Like de FNRS Facebookpagina voor ondernemers vóór 22 december a.s. en u maakt kans de Agenda Hippique vóór het nieuwe jaar in uw bezit te hebben.

spacer
spacer
spacer
18 december 2014

Op 1 januari 2015 verandert er veel in de regelgeving voor brandbeveiligingsinstallaties.
In de infosheet van het CCV vindt u een overzicht van de veranderingen en handreikingen voor gebouwgebruikers.

 

spacer
spacer
spacer
18 december 2014

Onze  leden Instructie-, sport- en trainingstallen hebben veelal een internationale klantenkring. Een reden voor de FNRS om voor deze klanten een Engelstalige folder voor de fok- en opfokbedrijven en de instructie-, sport- en trainingsstallen te ontwikkelen.

spacer
spacer
spacer
18 december 2014

Op manegebedrijven zijn vaak vrijwilligers actief. Mensen die inspringen als hulp in de kantine of die u helpen bij wedstrijden of evenementen op uw terrein. Zij maken het vaak mogelijk dat u als ondernemer die extra activiteiten op uw bedrijf kunt doen.

spacer
spacer
spacer
18 december 2014

 Het Avans Ondernemerscentrum ziet kansen in de versterking van hippische bedrijven. Voornamelijk op het gebied van bedrijfsvoering.

spacer
spacer
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS