Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Open Manegedagen
> Gratis inspiratiesessies Sligro
> Handboek Ruiterkampen online
> Cross Challenge voor jongens
> Handboek Harry's Horse zitcompetitie beschikbaar
> Scholingmodules FPG
spacer spacer
Open Manegedagen 2019
2 mei 2019
Heeft u het al in uw agenda staan? De Open Manegedagen 2019 vinden dit jaar plaats van 20 t/m 29 september. Dat maakt dat u ook dit jaar weer twee weekenden heeft waarin u met uw bedrijf kunt deelname aan de Open Manegedagen. Over een paar weken opent de inschrijving via de website van de FNRS.

more
spacer
spacer
spacer
20 mei 2019
Voor veel ondernemers is de horeca een belangrijke bron van inkomsten. Ook dit jaar organiseert de FNRS in samenwerking met Sligro vier gratis inspiratiesessies, exclusief voor FNRS-leden.
spacer
spacer
spacer
3 mei 2019
Op 12 februari organiseerden we een Ruiterkampbijeenkomst in Ermelo. Naar aanleiding van deze sessie hebben we het Handboek Ruiterkampen opgesteld. Dit boek kunt u nu downloaden vanaf onze website.
spacer
spacer
spacer
3 mei 2019
Op de gemiddelde manege wemelt het van de paardenmeisjes. Dat terwijl paardrijden ook een hele uitdagende en spannende sport is voor jongens! In Zuid-Holland is een paardensportdiscipline bedacht die meer jongens naar de manege moet lokken: de Cross-Challenge.
spacer
spacer
spacer
2 mei 2019
Nog een maandje wachten en dan gaat het nieuwe seizoen van de Harry’s Horse Zitcompetitie weer van start! Voor alle organiserende en deelnemende maneges is het handboek nu beschikbaar.
spacer
spacer
spacer
2 mei 2019
De kwaliteitscommissie van de FPG heeft vier modules ontwikkeld die gevolgd kunnen worden door instructeurs met een niveau 2 of niveau 3 diploma, of een diploma gelijkwaardig hieraan.
spacer
spacer
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS