Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> 21 juni: Kijkje in de Keuken!
> Ingelaste regiobijeenkomsten paardenwelzijn
> Subsidieregeling praktijkleren
spacer spacer
11 t/m 15 juni: Week van RI&E
7 juni 2018

Het Steunpunt RI&E organiseert van 11 t/m 15 juni de week van de RI&E. Het thema van deze week is 'Voorkom verzuim en verloop, begin bij de RI&E.'


Deze week is bedoeld om u te helpen door met behulp van de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) een veilige en gezonde werkomgeving te creëeren. Er staan tal van activiteiten op de planning voor deze week. Wist u dat u met uw FNRS-lidmaatschap gebruik kunt maken van het RI&E voor Paardenhouderijen?


more
spacer
spacer
spacer
7 juni 2018

Paardenwelzijn is in de afgelopen periode vaak het gesprek van de dag geweest. Gezien de actualiteiten rond dit onderwerp heeft de FNRS besloten om met u over dit onderwerp in gesprek te gaan. Meld u aan voor een van de 4 extra ingelaste regiobijeenkomsten over het onderwerp paardenwelzijn!

spacer
spacer
spacer
7 juni 2018

Op 21 juni is het weer zo ver: Kijkje in de Keuken. De FNRS geeft u graag de mogelijkheid om een blik achter de schermen te werpen bij inspirerende hippische bedrijven en accommodaties. Dit jaar gaan we naar Zuid-Holland voor een bezoek aan Manege Chardon en CHIO Rotterdam. Gaat u mee?

spacer
spacer
spacer
7 juni 2018

De instructeursopleidingen van de KNHS zijn vernieuwd! Voor maneges geldt dat de op maat gemaakte manege-instructeursopleidingen zijn verbeterd. Lees verder voor meer informatie over de vernieuwde KNHS instructeursopleidingen en bijbehorende brochures.

spacer
spacer
spacer
30 mei 2018
Biedt uw bedrijf stageplaatsen of leerbanen aan? Dan is er een grote kans dat u recht heeft op een subsidie. Met de ‘Subsidieregeling praktijkleren’ wil de overheid het aanbieden van praktijkleerplaatsen door werkgevers stimuleren.
spacer
spacer
spacer
7 juni 2018

Dat de woningmarkt weer is hersteld na de crisis zal de meesten niet zijn ontgaan. Afgelopen jaar zijn de verkopen  van maneges, pensionstallen en paardenhouderijen ook weer toegenomen. Lees meer over de positieve ontwikkelingen in de paardenvastgoedmarkt.

spacer
spacer
FNRS Kijkje in de keuken
21
JUNI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS