Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Save the date!
> Regiobijeenkomst paardenwelzijn regio 4 verplaatst
> Sponsorovereenkomst beschikbaar
spacer spacer
Save the date!
22 juni 2018

Heeft u onze evenementen in september al in de agenda staan? Op donderdag 13 september vindt er weer een Kijkje in de Keuken plaats. Op vrijdag 14 september vindt er, op de eerst dag van Horse Event, het Hippisch Ondernemerscongres plaats.


Dit jaar vindt Horse Event plaats in de Expo Haarlemmermeer zodat nog meer paardenliefhebbers van het evenement kunnen genieten. Benieuwd wat we tijdens Kijkje in de Keuken gaan doen en wat het thema van het Hippisch Ondernemerscongres is? Houdt uw mailbox in de gaten!more
spacer
spacer
spacer
11 juni 2018
FNRS-partner Hekkelman Advocaten heeft voor FNRS-leden een sponsorovereenkomst opgesteld. Deze overeenkomst kan worden gebruikt wanneer bedrijven en- of ruiters door andere bedrijven worden gesponsord.
spacer
spacer
spacer
22 juni 2018

De regiobijeenkomst in regio 4 over paardenwelzijn is verplaatst van 13 juni naar 28 juni. De locatie en tijd zijn nog hetzelfde! Er is nog plaats, klik op 'lees meer' om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

spacer
spacer
spacer
22 juni 2018
De zomervakantie staat alweer voor de deur en dat betekent dat op veel bedrijven weer speciale activiteiten worden georganiseerd. Dit betekent vaak ook dat er, buiten uw vaste klanten om, een hoop klanten op uw bedrijf komen waar u nog geen (les)overeenkomst mee heeft afgesloten. Daarom is het belangrijk om nog eens goed naar de risico’s binnen uw bedrijf te kijken en deze uiteraard zo veel mogelijk te beperken.
spacer
spacer
spacer
15 juni 2018
Wordt u per mail benaderd door een meneer genaamd Anthony Steva uit Engeland? Verwijder deze mail dan direct.
spacer
spacer
FNRS Kijkje in de keuken
13
SEPTEMBER
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS