Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Open Manegedagen 2019
> Asbestsubsidie plafond bereikt
> Ondernemerstraject Q4horseprofile
spacer spacer
Save the date: Open Manegedagen 2019
8 februari 2019
Markeer het alvast groot in uw agenda, want de definitieve datum van de Open Manegedagen is bekend. Dit jaar kunt u zich aanmelden voor de Open Manegedagen van 20 t/m 29 september 2019.

more
spacer
spacer
spacer
6 februari 2019
Het subsidieplafond is bereikt, waardoor het niet meer mogelijk is om een subsidie aan te vragen voor het verwijderen van asbestdaken.
spacer
spacer
spacer
6 februari 2019
Speciaal voor manege instructeurs wordt vanaf half februari op verschillende locaties bijscholing aangeboden. Lesgeven op een manege is een vak apart en om die reden is de bijscholing op maat gemaakt en toegespitst op manegelessen.
spacer
spacer
spacer
6 februari 2019
Een goede samenwerking is van groot belang voor het succes van uw bedrijf. Heeft u voldoende inzicht in het gedrag van uw medewerkers? En kunt u benoemen wat uw sterke eigenschappen en uw valkuilen zijn? Door dit inzichtelijk te maken, leert u nog beter samenwerken met uw medewerkers. Dit zal positieve effecten hebben op de bedrijfsresultaten.
spacer
spacer
spacer
21 januari 2019
Met deze kou buiten lijkt het voorjaar en de zomer nog ver weg, maar het ruiterkampseizoen begint weer sneller dan u denkt. Natuurlijk zijn er ook bedrijven die het hele jaar door trainingsweken en ruiterkampweekenden organiseren. Daarom organiseert de FNRS ook dit jaar weer een Ruiterkamp bijeenkomst voor haar leden.
spacer
spacer
Bijeenkomst Ruiterkampen
12
FEBRUARI
event more
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS