Indien u deze nieuwsbrief niet kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.
> Online review systeem
> Contract gebruik pensionpaard in lessen
> Inschrijving Zitcompetitie gestart
> Privacywetgeving: ook voor u van belang
spacer spacer
Maakt u al gebruik van het online reviewsysteem?
8 februari 2018
Sinds begin 2017 biedt de FNRS in samenwerking met Klantenvertellen een reviewsysteem aan voor op uw eigen website. Maakt u er al gebruik van?

more
spacer
spacer
spacer
8 februari 2018
Op veel bedrijven voor pensionpaarden in overleg ingezet voor (manege)lessen. Om het jurdische gedeelte van een dergelijke constructie goed te regelen, is er een contract beschikbaar.
spacer
spacer
spacer
5 februari 2018
De inschrijving voor de Harry's Horse Zitcompetitie 2018 is geopend! Per FNRS-bedrijf kunnen maximaal twaalf ruiters deelnemen, waarvan maximaal drie per categorie.
spacer
spacer
spacer
19 januari 2018
Op 25 mei datum gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Alle bedrijven en verenigingen die gegevens van personen opslaan, moeten voldoen aan deze verordening.
spacer
spacer
spacer
17 januari 2018
Omdat er steeds vaker extreme weersomstandigheden voorkomen, heeft de Sectorraad Paarden een Protocol extreme weersomstandigheden voor paarden opgesteld.
spacer
spacer
spacer
17 januari 2018
Sinds vorig jaar wordt voor export van paarden naar een aantal landen buiten de Europese Unie exportcertificaten via e-CertNL afgegeven. Het aantal landen is sinds 17 januari uitgebreid.
spacer
spacer
spacer
25 januari 2018
Zondag 21 januari is bij Stal Groenendaal de halve finale van de KNHS-FNRS Springcompetitie verreden. In de mooie entourage werd het een gezellige dag, met veel foutloze rondes.
spacer
spacer
FNRS Workshop Bedrijfsovername
12
FEBRUARI
event more
FNRS & KNHS
Ga direct naar
Onze partners
line
home
home
line
    © 2015 Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS